Rensa vidare i kvarten


Nu försätter vi utrotningen av skräp! Det ser ut som en riktig ”kvart” här..
Allt som är helt och rent ska ut i carporten, sen funderar jag på loppis;-)

De här 6 oanvända stolarna plus matbord ska ut.

(har använts som skrivbord)

Tristans säng, byrå, videobänk lekbord+stolar, nattduksbord ryker oxå. Han önskar sig en ”vuxensäng” det är nog dax nu.. Möblerna har gått i arv sen Isak var liten;-)

Tv’videobänk

Har inte bestämt om jag ska sälja det på blocket för några hundringar, eller ”första man på plats får det”
Sen har jag massor av barnlampor, prylar, leksaker som killarna vuxit ifrån. En riktig vårstädningen kan man säga 😉

En tonårsdörr någon? Haha
 1. amelie skriver:

  det var länge sen jag var inne på din blogg, men det känns tryggt att gamla goa, trevliga, förnuftiga och trevliga Maggan är oförändrad. Kram och alla lycka till dig gumman

 2. Marre skriver:

  Dra ihop så mycket pengar du bara kan och skänk till kvinnohuset! Tror många betalar lite extra bara för att det är du som säljer! Go välgörenhet go!

 3. Hej Maggan!
  Vill du sälja ditt ”Rosa gångband-Attract”,så hör gärna av dig till mig via mejl.
  Hälsningar Maria

 4. Helene skriver:

  Flytt på G?
  Karin Jihde hos mama.nu lade ut på bloggen att man fick hämta saker och vi fick en garderob från dem! jättefin och då satte vi in 300 kr som tack på en förening som de valde. Blev SOS barnbyar. Så kan man göra så kommer saker till användning och pengarna med!

 5. Ska passa på att röja en del nu när vi snart kan börja leva normalt igen efter köksrenoveringen. Jag tänker INTE ställa in sådant som jag ev kommer att använda. Det får istället åka ner i en kartongen och så får jag fundera vidare sen. Men jag är sååå trött på att ha överfullt i skåpen. Och när nu köket blir som nytt kommer det vara spartanskt möblerat mot förut, så vitrinskåpet får också åka ner i källaren.
  Jag har tyvärr ganska svårt att göra mig av med vissa saker. Det har säkert att göra med att vi en gång förlorade massa saker i en brand. Och jag menar, tänk om man flyttar, då kanske vissa saker hade passat perfekt och så finns de inte kvar… 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..