Räkningar

Ett djärvt och påklistrat onsdagsleende 😉
Räkningar! Jag har dragit mig hela helgen. Men under morgonen tog jag tjuren vid hornet och tog face’ade dem..
Jag är usel när det kommer till räkningar, jag missar alltid att spara till kvartalsutbetalningarna..
Varför lär man sig inte av sina misstag och lägget undran en slant varje månad?!


Prutt..

Jag har killarna tills imorgon! Skönt och mysigt.. Kände inte riktigt att vi kom in i lunk och rutin förra veckan, så ett par dagar var en bonus för både dem och mig..
Förresten, tack för alla ordspråk! Jag har printat ut några tänkvärda citat, och tänkte ha dem på kylen 😉
”Vackra kvinna!” Jag lägger ut lite bra länkar här under veckan! Stå på dig och kräv tillbaka rätten till din framtid. Det kommer gå bra, och du är tuff böna.
Tack tjejer för att ni stöttar varandra, och att vi är ett sånt härligt korvgäng härinne!

Lisa: Byrån köpte jag i England för 10 år sedan och den är säkert 100 år gammal, för vi hittade den i en loppislada.. 😉

Ang. Min bok! TACK! TACK! TACK! För era underbara och fina ord! Jag blir glad uti fingerspetsarna, då jag hör att den varit/är till nytta och glädje 🙂 TACK! X

Sandra: fjärilen har tyvärr avlidit..
Den levde i över en vecka, innan den stillsamt somnade in på fönsterkarmen.

Jennie: Dunderfodret för Goliath kommer Härifrån!
Riktigt jädrans bra!!

B: Jag är inte så duktig på depressioner, men det finns säkert tjejer som kan berätta mer härinne..
Jag är ganska tålig, men jag tror att jag hamnat i några light’versions vid ett par tillfällen i livet..
Symtom:
Jag orkar inte stiga upp ur sängen, gråter, känner ingen glädje, ork eller lust. Jag skiter i tvätten, orkar knappt duscha eller klä mig.

Vad hjälper mig?

Skita i tvätten! Lägga en kudde över huvudet och vila när jag vill.
Jag intalar mig själv att det kunde ha varit värre..
Jag försöker ha öppna ögonen och tvinga mig själv att se de små enstaka positiva sakerna i vardagen. Jag tar bara en dag i taget, och bockar av den, tar nya tag.. Lägger kudden på huvudet och vilar en stund till 😉

Ha det gott! X

 1. b skriver:

  hej, tack för svaren, och jag förstår ni som skriver, och att man kanske inte är deprimerad ”på riktigt” men jag har verkligen funderat länge, och har varit väldigt försiktig med att tänka på det som depression. men det är inte bara några dåliga dagar jag haft. jag har mått såhär i snart ett år nu och haft väldigt svårt att hitta något som är bra och lyckligt i livet. jag har varit väldigt nere, och bara tänkt tråkiga tankar. och det har inte blivit bättre. men det känns inte som att någon riktigt tar det på allvar. óch jag är väldigt bra skådespelerska. jag sätter upp en fasad när jag är runt vänner osv.

  jag är uppe hela nätterna , sover hela dagarna, och har ingen lust till någonting.

  tack iaf ni som bryr er.
  och jätte stort tack till dig maggan, du är en underbar person

 2. Hej!
  Jag har nog heller haft en ”riktig” depression men varit riktigt nära gränsen några gånger. Eller, det är nog ingen depression utan mer stress. Å andra sidan är det nog ett slags depression. Eller kanske snarare första tecknet på depression…
  Efter några år så har jag ju lärt mig hur jag själv och min kropp fungerar så då när första varningssymptomen kommer är det verkligen dags att stoppa, direkt!
  Väntar man så bara en halv dag extra kan det vara för sent.
  Sist jag fick ett sådant sympom var för bara ca 6 veckor sedan. Till slut grät jag för ingenting. Jag kunde knappt se på folk utan att grina. Men mina fina handledare på Af och F-kassan gav mig ett par veckor ledigt och nu är jag ”normal” igen. Så skönt!

 3. jennie skriver:

  Hej. Jätte gulligt att du svarade. Skall testa detta när min börjar ta slut så kommer ja med resultat sen. Lät väldigt bra. Och tobbe borde ju känna dessa hästar bra 🙂 om du pratar me han hälsa att vi är ett gäng ,vuxna, tjejor som oxå tittar på ponny akuten och tycker den e bra och även läorik för oss som ridit mer:) ha de super kram

 4. hej magdalena. Jag är intresserad utav bordet och stolarna.
  Maila mig en prisidé. Bor i kungsängen. Mvh karolina=)

 5. Ibland skulle jag bara vilja ge dig en ordentlig kram bara,
  men vi är nog många som vill det 😉
  Tack för att du och din blogg finns./Stor kram från Ellenor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..