Wife’swap

Jag åt middag (våfflor) med killarna inne i Sigtuna istället. Orkade inte åka hem och steka fiskpinnar 🙂


Sen min vän har vi städat! Vart enda låda på nedervåningen är rensat från skräp.

10 sopsäckar med trasiga locktångar, papper, tidningar, bråte, pennor, kastruller, julgtanskulor, slitna och försmå kläder mm

Tv’mys..

Nu kollar jag på ”mamma byter bo” brukade alltid se det när jag bodde i England.

Love it!! Roligt att se hur andra har det 😉
Såg du det? Vem av mammorna är du mest lik?
 1. Annki skriver:

  Hej
  Kul att du gillade programmet =)
  Mycket var ju fejk men gillar resultatet ändå =)

  Mvh Annki den slarviga hemmafrun =)

 2. Lisa skriver:

  Åh vilken fin byrå du har! Sån vill jag också ha. Var har du köpt den?

  Jag är nog en blandning av de två familjerna. Mitt ledord är BALANS. Det mår man bäst av.

  Hittade din blogg idag och jag måste säga att jag gillar dig som tusan:)

 3. CL skriver:

  Rensning = balsam för själen 🙂

 4. B skriver:

  hej maggan o allihop!

  jag måste bara fråga, är det någon här som haft en depression, en ”allvarlig” när man inte orkar göra någonting, har nästan bara negativa tankar och kan inte se något ljus?

  jag vet nämligen inte vad jag ska göra, det här året fick jag en jätte depression (vad jag tror iaf) har inte fått det bekräftat men det känns. just nu är det allra tyngsta att min gammelmormor snart kommer dö, och jag mår skit pga det. jag pallar inte att folk dör och försvinner, jag kommer inte klara det. jag är aldrig glad längre , gråter mig till sömns nästan varje kväll/varje kväll. o jag orkar nästan inte kämpa längre, jag har gett upp helt. är 17, går inte i skolan just nu , mkt pga hur jag mått och krångel med gymnasieval osv. vet inte vad jag ska göra, för nu finns det bara ett ord i mitt huvud och det är hopplöst.

 5. Sandra skriver:

  Hur mår fjärilen? Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..