ANNONS

Bli Levi´s Curve ID-modell och vinn dina jeans

/

Visa dina perfekt sittande jeans och bli Levi’s Curve ID-modell!

Härliga vår och nu i helgen har det blivit sommartid! Känns lite konstigt att det fortfarande är ljust kl 20 på kvällarna, men vad skönt det känns! Ni har knappast missat kommentarerna om Levis nya jeanskollektion och den annons vi har haft här på sajten i ett par veckor. Aldrig innan har en annons och ett varumärke diskuterats så mycket. Även Magdalena har hoppat på och tog därför kontakt med Levis för att se om vi kunde göra något kul tillsammans. Visst ville Levi´s göra det! Den här tävlingen kräver lite mer av er, men den är kul.

Du har nu chansen att bli Levi´s Curve ID-modell. De tävlingsbidrag som vinner, får en fit session på en exklusiv lokal i Stockholm där du får bubbel, snittar, styling och ett par perfekt sittande Curve ID-jeans utprovade av Levi’s fitting-experter. Vinnarna får också ta med sig varsin vän. Under eventet kommer vinnarna att bli filmade för att gå virtuell catwalk på Levi’s sajt och visa hur ett par jeans ska sitta.

Curve ID är Levi’s skräddarsydda jeans som sitter perfekt oavsett vilken storlek eller form din kropp har. Jeansen är framtagna i tre olika varianterberoende på tjejers olika kurvor.

Tävlingen går till såhär:

Ta in en bild på dig själv i ett par Curve ID-jeans och visa hur perfekt jeansen sitter just på dig. Om du inte har egna kan du gå in närmaste Levi’s-butik eller återförsäljare (t ex JC, MQ) och fota dig själv i butiken. Publicera bilden på din egen sajt (t ex Facebook, blogg) och länka här  i detta inläggets kommentarsfält. Glöm inte att skriva din mejladress så vi kan kontakta dig om du vinner. Fyller du i din mejl i fältet för e-post kommer den inte visas publikt, men vi kan ta del av den.

Tävlingen löper under 28 mars-11 april. Magdalena och Tävlingsansvarige väljer sedan tillsammans ut vinnarna.

Lycka till!

Här kan du mäta vilken Curve ID-modell som passar dig!

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00