En vacker syn…

Man blir glad i hela magen…

 1. Vackra kvinnan: Om du inte har så mycket vänner osv där du bor tycker jag att du ska börja med att flytta till en annan kommun.
  För är det som du säger, att din exman har mycket sk makt där du bor nu, så blir det säkert annorlunda om du ber om hjälp i din nya hemkommun.
  Har ett gudbarn som hamnat mellan sina föräldrar i en vårdnastvist och där kommunen verkar hjälpa pappan mer (antagligen just för att han känner många inom soc, osv).
  För trots att pappan har mycket dokumenterat skit på sig får han ändå vårdnaden medan mamman inte ens får träffa sitt barn.
  Jag kan inte tänka mig att det skulle ha hänt i min hemkommun.
  Hoppas det ordnar sig för dig och att du har styrkan att tag i ”resten av ditt liv”.

 2. Ja verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och spana in mitt senaste dessertbord som går i temat ”Retro med en modern twist”. Tror du skulle gilla det 🙂

  Ha en härlig dag!
  Kram, Lisa

 3. Vackra kvinnan….skicka dig en stor styrkekram. Hoppas vi kan ta och få hjälp och kunna få ett bra liv.Det är du värd som alla andra.
  Jag blir 48 år i år o skriver här….tycker jag platsar in ändå*L*
  Känner mig såå ung inom mig. Haha
  Detta med vårblommor, på min fm runda idag såg jag massa såna gula fina som lyser upp. Krokus syns o knopp i påskliljorna.
  Penseerna har jag planterat ut i krukor mm. Härligt-

  Ha en härlig måndag alla.

 4. Sandra skriver:

  Åh, det var som tusan. Jag har inte skymtat en enda ännu 🙂
  Men nu fick jag lite vårkänslor minsann.. man få ju sällan det nu för tiden när sommar plötsligt dyker in så hastigt efter snökaoset.

  Vår, vår och vååår

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..