Lets dance, lekland och thaimat

Thaimat framför Lets dance. Tristan ligger utslagen på soffan och Lance tittar på något vampyrtjafs på TV’n ute i köket..
Jag kan inte ta mina ögon ifrån den nya domaren Isabelles bröst!De vill inte vara kvar i klänningen! De vill göra revolt, be alla fara, och dra! Jag väntar med spänning, för att se om de är kvar efter pausen..

Nu kör jag brudpakt! Min röst går till Jessica.. 😉

  1. HAHAHA jag tänkte precis detsamma om isabells klänning:P

    Jag hejar på Frank,55 åring som kan röra så på höfterna-imponerar på mig:))men tror Jess tar det.

    kram fining
    o godnatt

  2. Vad var det den gamla damen sa i Robinson back in the day? ”Kvinnor kan”! Måste fråga.. var det du som svarade Lady Dahmer på bloggkommentatorerna eller var det någon som lånade ditt namn?? Oavsätt, bra gjort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..