Gomorgon!

Upp och hoppa, rör på fläsket! Det är fredag och solen skiner! 😉


Blåbär och youghurt
Jag har hyrt en en container, nu ska jag kasta massor av skräp! Det som göms i snö, kommer upp i tö. Allt som är halvfint och helt i huset, funderar jag på att ställa ut i carporten, sen får alla som vill, och är i närheten komma hit och plocka..
Jag återkommer!

Ha en bra dag! Jag skickar en megakram! Och tackar dig hjärtligt för att DU finns och förgyller min dag. X
 1. Emelie skriver:

  http://tindraskamp.se Snälla Magdalena, jag vet att du har många läsare så jag vore väldigt tacksam om du ville länka till denna blogg åt mig.. De handlar om en 4årigtjejs kamp att överleva cancer. Hon ligger nu och operars för 3gången och detta kan vara hennes sista chans.. jag vill att folk ska lika som ja be och tänka på dom nu! dom behöver styrka, detta måste gå vägen!! i bloggen länkar mamman till en insamling som är startad för fina Tindra och jag tycker att vi alla ska tänka till och kasnke skänka en slant, ekonomin är de sista dom ska behöva tänka på nu och även om pengar inte förändrar situationen så vet jag att de betyder mkt för dom..http://samlain.se/insamling/insamlingar/insamling-till-finaste-tindra/ tack på förhand / emelie

 2. Annica skriver:

  Hallå där!

  Ska du flytta eller bara städa ut? Hoppas att du mår bättre. Ibland måste man få unna sig att frossa lite. Du är min vardagshjälte! kraaaam

 3. Du Är Vacker O Otroligt Rolig!

 4. gittan skriver:

  Tack underbara du för att DU finns!

  Ha en jätteskön helg:)

  Kramar

 5. Gooomörron!

  Hoppas du får en fin helg och att solen skiner på er! Skönt att rensa ut, det är ett vårtecken när man vill slänga slänga slänga!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..