Pizza och Tv’shoppen

AB circlepro?! Sitter på en pizzeria och slö-glor på Tv’shoppen.
Vilken uppfinning! Så vill jag se ut! Den vill jag ha!!
Vet du om den funkar, har du köpt den? Är den värd att inskaffa?


Kul det är när man sitter på ett ställe som man inte dagligen besöker, eller där man känner någon..
Det kom just in ett gäng bygg’gubbar, och de hejar glatt!
SEN går det någon sekund, och man kan riktigt se hur det går upp ett ljus för dem, att vi janake inte är ”bundisar” utan att de kanske sett mig i postkoden eller något..
Hihi! Lika kul varje gång..
Jag gillar när främmande människor hälsar och ler! Det gör mig glad 😉
 1. Av en slump kom jag över din bok när jag var och hälsade på min dotter. Jag hann inte läsa så mycket men laddade hem boken igår. Jag har lyssnat på den i sträck från igår kväll fram till nu ikväll. Din berättelse har satt djupa spår i mig både som mamma och medmänniska. Jag har vänner i min närhet som har haft liknande elände och jag känner igen det där med byråkrat Sverige som faktiskt än i dag är urusel på att ta hand om människor som blir/blivit utsatta för fruktansvärda händelser i livet. Jag skulle kunna göra hur många utlägg över allt du skrivit men det som du bevisar över allt annat och som du verkligen ska ha en eloge för och det är att du bevisar att kärleken segrar trots allt. Vilken styrka och vilken kärlek du har!
  Alla runt omkring dig ska känna sig lyckligt lottad som har en vän som du!
  Skickar dig en kram.

 2. Petra skriver:

  Köpt en Ab Circle Pro, fick den för 2 dgr sen, hunnit träna 2 ggr, har fått träningsvärk av det, så den verkar fungera 🙂 Verkar vara ett roligt sätt att träna på oxå! Ha det gott!

 3. *lena* skriver:

  Om du köper den let me know hur den funkar är så sugen på den , men vågar inte köpa ifall den suger…härligt med ett gäng karlar som hejjar ; ) kändisar är ju liksom allmän egendom för en del haha…kramis & sov gott

 4. Mäh… Glömde ju! Circlepro? Är det den där när man står på alla 4 och svingar sig till höger och vänster med underkroppen? Fasen, jag tycker den är lite snuskig sådär. Stå där o svinga som en brunstig honkatt! Hon bruttan som kör reklamen är ju i alla fall svintajt, kanske skulle fixa en?! 😉 Svinga sving – brunst brunst 😉

  Ha en fin kväll, fredag imorn!!

  Puss & Kram

 5. Haha, Jaaaaaaaaa! Men vet du!? Jag är specialist på det där. Ja att man tycker att nån är så himla bekant fast det i själva verket är nån man sett på TV:n. ”Heeeej” tjoar jag som värsta bondläppen (är det oxå:)).

  Dock så råkade jag ut för att vara trodd för att vara Carola Häggkvist (man tackar :D). En liten tjej med sin mamma stod vid ett övergångsställe i Sthlm bredvid mig. Hon viska till sin mamma att hon skulle minsann våga fråga efter autograf. Så frågade hon..

  ”Vem tror du att jag är lilla hjärtat?” frågade jag. ”Jaaa, Carola” svarade hon. Mamman hummade lite förläget: ”Ja men jag saaaaa ju det”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..