ANNONS

Veckans recept: Chili Con Carne

/

Den här veckan sneglar vi på en klassiker som vi tror många glömt? Och så äter man det och kommer på: men varför gör vi inte detta oftare? Smidigt och jättegott ju!

Du behöver för 4 personer:

Råvaror:

700 g Nötfärs

2 msk smör

1 gul lök, hackad

1 msk paprikapulver

1 vitlöksklyfta, pressad

1 burk champingjoner

1 burk krossade tomater

1 burk vita bönor

2 msk hackad persilja

Salt och peppar

Gör så här:

Fräs löken gyllenbrun i smör tillsammans med köttfärsen. Tillsätt vitlök. Krydda med salt, peppar och paprikapulver efter smak. Tillsätt champinjoner och 1 burk krossade tomater. Låt puttra i ca 20 minuter. När du har ca 3 minuter kvar: häll i vita bönor i tomatsås. Garnera med hackad persilja.

Käka och fis:-)

/Maggan och hennes kallskänka

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00