Kuksugande killars yttrandefrihet..

Min älskade Rickard har skapat en intressant debatt..
Klicka här!
Kul att höra vad du tycker.. Förövrigt läser jag Rickards blogg nästan dagligen, den är inte ytlig utan tänkvärd och intressant, djup och vass..
Älskar min fina böse vän!

Här är en annan rolig rackare som hittat hem ikväll.
Murran! Hårigare än någonsin! Lancelot såg en pricksäker liknelse när vi kikade på Höjdarna tidigare ikväll..
Lika som bär?


Sov gott! X
 1. maja skriver:

  Vem är vem, är det hunden på den översta bilden eller 😉
  Skitbra jämförelse! Höjdarna är för övrigt ett bra och hemma hos mig populärt teveprogram.
  Ha det bra!

 2. Tycker inte alls att du på något sätt har plikt att redovisa allt i ditt liv..

  Att du hintar om saker som får dig att må dåligt, ser jag bara som en förklaring till varför det kan bli tunnsått med inlägg från din sida. Visst, det är klart man är nyfiken, men jag har så pass mycket respekt att jag väljer att inte fråga. Vill du berätta så gör du det.

  Att påstå att killar i gayvärlden har mindre respekt än andra är sådana dumma fördomar att dom inte ens ska bemötas med annat än tystnad. För det visar bara på att den personen inte förstått och som det verkar, inte heller vill förstå.

  Tycker att både Rickard och Tjocko är otroligt respektfulla och iallafall en av dom två, vet jag kan hålla hemligheter.. Den andra kan jag inte uttala mig om, då jag inte delat något med den personen. Svårare än så är det inte..

  Puss på er alla tre och även till er andra korvar.. 🙂

 3. Viveka skriver:

  Jag tycker du är duktig som inte lämnar ut allt i ditt liv. Finns ingen anledning att vi ska veta allt som händer dig. Man är faktiskt privat även fast man bloggar ju. Hoppas du får ett lugn snart så du får känna våren i hela dig vännen.
  Och Murran asg asg hon har ju verkligen en tvilling ju…det är kul när man hittar en look a like.
  Det är spännande att läsa här hur andra vill att du ska skriva din blogg…hmf… trodde det var DIN blogg och inte deras….kanske dom där små trollen ska börja blogga själva.
  Du är den bästa bloggaren jag vet och jag önskar jag kunde vara en liten liten bråkdel lika bäst som du.

  Ha en underbar dag nu och njut av solen som skiner, om du inte har någon är du så välkommen till Borlänge och en lunch på Octaven där jag jobbar så får du även en varm kram.
  /Viveka

 4. Hejsan Maggan!
  Fin liknelse av den stackars voffsingen!! 😉
  Vi får väl ändå hoppas att hon inte kommer se ut så där,
  för hon är så ju söt som hon är!!!

  Keep up the good work!!
  Ha dé bäst! Kram Ingela

 5. Ulrica skriver:

  Hm. Tycker att det finns flera sidor av det där. Jag skulle inte läsa din blogg om det var ett rosa skimmer över allt. Det blir så tydligt tillrätta lagt då. Kan jämföra det med facebook tycker jag. Folk som i sina statusuppdateringar alltid har det så bra och härligt blir ju efter ett tag direkt ointressanta. Samtidigt vill jag ju inte blotta mig själv. Du skulle kunna ha valt att inte skrivit något om att du har det tufft och istället bombarderat oss med bilder från skidsemestern med hurtiga utrop. Det är väl många som gör det, de flesta till och med kanske. Dom bloggarna går bort för mig. Sen kan jag hålla med om att det blir lite ihåligt att i längden bara skriva ”att det är jobbigt just nu”, varför?! undrar jag till slut. Eller nja, jag skulle göra det i andra fall. Men när det handlar om dig kan jag väl gissa vad det handlar om. Jaja. jag vill ju inte ens skriva kommentarer i vanliga fall för att jag är så himla ”integritet värnande” så jag bugar ödmjukast inför din öppenhet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..