ANNONS

Fräknar, frukost och träning..

/

Godmorgon my friend! Hoppas du haft en lugn morgon, med mysiga, pigga och glada ungar, utvilad, god frukost, harmoni, och ingen stress…
Finns det?!! Hehe
Jag har haft en pms’morgon, det är fel på allt! Det är stökigt, hittar inget att ta på mig, inga strumpor i samma färg! Tvätt överallt… En kaffe, och lite äcklig besk youghurt med sura bär, sen blir det nog bättre 🙂


Jag har börjat med LCHF igen, och de första fyra dagarna är jobbigaste. (har fuskat lite de senaste två veckorna)

Insåg just att jag ser ut som en prickig korv i nyllet! Så här mycket fräknar har jag aldrig haft.. Det spelar ingen roll om jag har solskydd i den ”normala” solen, det ser ut som att jag spottat snus i motvind ändå! Ibland undrar jag vad som är farligaste!? En halvtimma i solariumet, (får inga fräknar) eller en dag i solen.
NEJ, jag VET att INGET av det är bra! Men måste man välja mellan pest eller kolera..

Såg just killarna från youtube på Nyhetsmorgon (du vet dem jag länkade till för en tid sedan, som sjunger 100 sånger till samma melodi, typ)
De är i Sverige på turné…

Shit! Vad besviken jag vart, de sjöng något skit på tyska?!
Har de blandat ihop språk och land? Trist, de var så otroligt duktiga i youtube klippet 🙁
Nu ska jag in till gymet, fota, göra en intervju, hälsa på min psykolog och ha två telefonkonferenser.

Önskar dig en toppendag!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00