Rullgardiner och unga modebloggare

Mina ögonlock är som köttiga och soggiga rullgardiner, klämmer jag lite på locket sitter den lilla skinnvalken kvar i exakt 1.45 sekunder..vänstra ögat är värst! Jag måste nog tejpa upp det under brynet, för att kunna se något imorrn’

Tåget var 4 timmar försenat igår! Så jag var inte hemma förrens långt efter midnatt..
Iochförsig gjorde det inget, killarna hade somnat som stockar hemma hos F innan melodifestivalen ens börjat. Jag kan nog gå i god på att de haft sin ”roligaste lördag” på länge igår. De var ute och tittade på/åkte rally på isen:-) (ja! Det var en VÄLDIGT säker och tjock is)
En superdag för dem! De grillade korv och njöt av både sol och frisk luft.

Jag och barnen har varit runt och kikat på lägenheter idag. Finns det något mer spännande än att få drömma sig bort lite?!
Jag älskar mitt lilla hus, men Isak börjar snart gymnasiet, jag är trött på att pendla och alla i familjen skriker efter en nystart.
Ut med allt gammalt, och IN med härlig positiv energi! SÅ titta, och planera för framtiden skadar inte 🙂
Fick ett mess av Tjocko igår, han skulle ut och dansa, slå ”klackarna i taket” hette det..
Och det var INTE maskerad! Han skulle bara ta sig en sväng om på gay’båten Patricia och ragga lite lamm.. Det är det häftigt med Tjocko! Hans skäms inte för att han är udda, gillar annorlunda kläder och vågar experimentera med sin sexualitet och stil. Jag skulle oxå vilja vara lite mer wild’n’crazy ibland..

Sitter i taxin på väg från flygplatsen in mot Göteborg igen.
Jag jobbar här över dagen imorgon.
Förresten, på tal om stil och mode, mina goda vänner i Skånes dotter har startat en modeblogg. Hon är BARA 15 år, men så jädrans duktig på känsla och styling. (Nu vet jag vart tant Graaf ska gå in och stjäla tips i framtiden.)
När jag var 15, sprang jag efter killar! Jag blir så imponerad av dessa unga företagsamma tjejer som både sköter skolan, är smarta och brinner för sina hobbys och intressen.
Den här tjejen kommer bli något stort! Nästa generations Sofi Fahrman! (Kom ihåg vart du läste det först)
Ellis Modeblogg!!

Min väska kom först på bandet!! Det har aldrig hänt mig förut..

Incheckad på hotellet vid grönsakstorget, dags att sova, klockan ringer 6 imorgonbitti.

Underbara, unika, och mycket speciella bloggvänn! Tack för att du finns! X

Location:Basarbron,Göteborg,Sverige

 1. Det finns inget bättre OCH jobbigare än nystarter. För sex år sedan flyttade jag 70 mil bort från hemstaden, lämnade ett nästan fem år långt förhållande och började plugga. Hittade kärleken, gifte mig och fick barn inom tre år. När vi gifte oss kastade vi ut gammalt bagage, köpte nya saker och gjorde oss ett eget hem. Fantastiskt!

  Du har börjat med ny frisyr och en fantastisk kille, ta ett steg i taget så kommer allt ordna sig! Heja Maggan. 😀

 2. Babs skriver:

  Vi bor utanför en större stad, och härifrån flyttar folk när yngsta i familjen börjar gymnasiet….Då måste de ju ändå byta skola. Inte när de går i grundskolan. Mest logiskt…

 3. My skriver:

  Stort steg att flytta när man har barn. man lämnar ju även ett socialt skyddsnät, kompisar till barnen osv. Vad tänker Isac välja för linje? Även min son ska börja gymnasiet i höst, för honom blir det NV. Lycka till med lägenhetsletandet. 🙂

 4. Sofia skriver:

  Hoppas ni hittar en lägenhet som skriker efter er =)

 5. P :) skriver:

  maggan, nu förstår inte jag, går inte Isak på gymnasiet ? För han är väl 94 ? 🙂 Härlig blogg !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..