Jag har gjort mitt ROLIGASTE TV’inslag någonsin!!

Jag har fått busa FRITT idag!
Jag älskar det!
Mitt jobb har aldrig någonsin varit roligare..

Min maskering bestod av en kajal, lite gaffatejp, hårspray en peruk och mascara!

Jag målade kajal runt ögonen och suddade ut. Klippte av en fläta från Buttricks’peruken, målade mustasch med mascaran, klistrade fast flätan med dubbelvikt gaffatejp.. Klippte småhår från peruken och sprayade fast det som ”skägg och mustasch” med hårsprayet (för att få det att se äkta ut).
Två inhyrda pirater, en rökmaskin ett skepp, guldpengar, och en massa glada landkrabbor!

-Skepp i sikte!! Hissa storseglet mannar!

Jag tycker själv att det vart riktigt jädrans bra 🙂

(Lånade några av bilderna frånSwedish ship…

En rejäl fight bröt ut på lastkajen..

Två riktigt roliga skeppsråttor och piratkompanjoner.. Nu vet jag vilka som ska få showa när Tristan fyller år:-)

Piraternas hemsida!

Funderar på att gå en maskörkurs och ta lite skådis’lektioner! Vem vet!? Det här kanske kan bli min nya grej. hehe

Lite fantasi, så funkar allt!!
Du ser vem jag försöker likna va?!

Med en touch av…

Nu är vi klara!!!
Först tänkte jag ta tåget hem med sminket på, men det kliades få förbaskat av allt spray 🙂

Gänget äter lunch.. Innan alla vinnarna kom till Tjolöholmsslott.

Åhh, förresten! Håll mig gärna underrättad om hur det går i melodifestivalen ikväll! Jag är så nyfiken! Jag sitter ju och tråkar på ett tåg mot Stockholm, och missar det…

Fridens! X

 1. Hempa skriver:

  Heej så snygg som pirat du är!!! Är ju så kul klä ut sig.

 2. Lee skriver:

  Vilken otroligt bra sminkning! Du ser ju sjukt bra ut i den där munderingen!!! Tack för att du länkade till deras hemsida, det lättade upp min dag som sitter här och ska vara så j-a kreativ men vill bara helst lägga pannan i bordet och somna. 😉
  Nu blev jag lite pigg! Har bokat dem till vårt event i sommar.
  Kanske du kan vara med då också? Hahaha

 3. *lena* skriver:

  Maggan snälla rara svara på en sak, vad använder du för produkt i ansiktet som ger den fina färgen du alltid har, du ser alltid så fräsch ut, är det brun utan sol eller solar du??? Kramis på dig denna Söndag…LoVe*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..