Födelsedag..

Igår firade vi att Min älskade Isak fyllde 16 år. Tänk att det var 16 år sedan jag tog imot honom med öppna armar..


Tårta presenter och en god middag med hela familjen…
Tristan dukade bordet och gjorde det extra fint med servetter och dekorationer.

Vi gjorde killarnas favorirätt, Fondue! Med oxkött, kalv, lamm, grönsaker och potatisgratäng.

Kläder och ett armband stod på önskelistan. Av F fick han ett fallskärmshopp 🙂 det var MYCKET uppskattat!

Hittade en gammal favoritkofta från (Honky Dory) i en av garderoberna! Vad kul det är att hitta något man riktigt gillar, som man trott var borta under en längre tid.

Jag fuskade igår! Skit! Men jag erkänner det och skäms.. Jag kunde inte motstå frestelsen..

Tristan min lilla sötnos, vill vara med i Guinness rekordbok! Och har garn’fingervirkat i skolan..
Han är uppe i 15 meter nu. Driftig liten kille;-)

När de mätte igår, sträckte sig virktråden hela vägen över till grannen.
Jag är trött idag, har själv en massa ”lösa trådar” viljan finns, men inte kraften just nu…
Ska pula runt lite, så hörs vi senare.. Kram x
 1. Elis skriver:

  Är det en sk. Sigtunamunk som du smaskade på? Jag är uppvuxen i Sigtuna men har inte varit tillbaka på år. När jag var liten var favoriten en munk från bagaren på gågatan. De hade hemligt recept och detta var innan ”amerika donuten” hade nåt Sverige. Finns Sigtunamunken kvar alltså?

 2. *lena* skriver:

  Stort grattis I efterskott till din fina Isak min äldsta har fyll 21 va tiden går fort, jag kan faktiskt bli mormor HUVVA va gammalt det låter haha…snygg tröja, kul att göra fynd I sin egen garderob 🙂 kramis finaste*

 3. Linda skriver:

  Hej Hopp,

  Grattis i efterskott till Isak!! Ja, åren går fort.

  Hoppas att Ni hade en mysig dag/kväll.

  Sköt om Er, hälsa killarna och kraam.

  P.s Du är fin i håret tycker jag. Som någon mer skrev här inne, ser det kvinnligt ut.,…och icke att föglömma…en skönhet klär ju i allt. D.s.

 4. Hanna skriver:

  Aha vi fingervirkade 113 eller 117 meter när jag gick på fritids för sisådär 20 år sedan haha!

 5. Linda skriver:

  hihi, jag är en sucker för dialekter å pratade för många år sen med en man från Jämtland, han hade problem med sin diskmaskin å skulle ha en ny pump. Han var lite fundersam på hur han skulle få dit den nya, jag sa att ”pula lite så får du nog till det, det är inte så svårt”. Han började skratta hejdlöst å förstod att jag inte var från Jämtland eftersom pula hade för honom en heeeelt annan innebörd än för mig… Sen har jag passat mig för att använda ordet pula! =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..