Och vinnaren äääääär!!

Alla låtar låter bättre när man hör dem andra gången..


Lycky you, enemy och playtone växte iochförsig efter genomgångslyssningen..

MEN ag håller stenhårt på mina S !!

Älskar Sebastian!
Saras låt gick rakt in i hjärtat! Jag kan lova att den kommer reta upp många gubbäckel i sofforna därhemma. ”Frun som blir slagen, kommer älska låten, demonstrativt rösta på den..och gubben kommer att hata och spy galla. Texten är så sann.
Shirley var fantastisk, urläcker koreografi och dans. Enkel fast så stilren och snygg..

Tristan och mina röster 🙂
Vad tyckte du?

  1. Maggan! Ni verkar haft en underbar dag. Måste även instämma i allt som redan skrivits att du passar fantastiskt bra i din nya frisyr. Kvinnlig som attan är vad du blev, kvinnligare alltså. Även om du innerst inne är mer som en karl 😉

  2. Anna skriver:

    Simons låt var fin men hans röst höll inte riktigt för de höga tonerna, likadant med Sara och Enemy, man hörde en del falska toner……….. Eller var det bara mina öron? Förstår att nerver spelar stor roll.. Hoppas nu på Shirley+2 i andra chansen!

  3. Finns det någonstans man kan läsa på lite om din diet? Jag skulle behöva ändra min kost. Dels pga övervikt, men även för att min mage inte mår bra :-(.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..