Jag är skadad! (mer än vanligt)

Blod, drama och kaos..
Fasiken! Nu tycker jag att det får räcka den här veckan!
Hälften går tyvärr bara att återberätta ..
Så jag håller mig till min egen del i dramat.
Idiot’Maggan skulle klättra upp och plocka ner ”karaffen från helvetet”
Du vet när man inte orkar hämta en stol, står på tårna, sträcker armarna så man nästan får sendrag, fingrar runt objektet för att balansera den över den kanten, och tjäna någon sekund på att vara lat och skita i stolen? Känner du igen dig 😉

Djävulskaraffen 5 kilo tung..

Vad tror du händer?!!!
Jo det ska jag tala om! Skiten faller ner och landar i mitt huvud!
Blodet sprutar, jag svimmar (nästan!) Tjocko som är här, får panik! Lance tror att jag ska dö i hjärnblödning, och tårarna sprutar.. Tjocko säger att det är djupt! Och det måste sys..
Vad gör jag?! Jooo jag ringer min stackars granne Erika som är veterinär..(?!)
Kaos i Österby by..
I skrivandes stund rinner det fortfarande lite blod.. Men efter många om och men, så bestämde vi att jag åker ner till vårdcentralen imorgon, och tejpar igen skallen 🙂

Tjocko ska skaka liv i mig vart 3’e timma inatt 😉

En jäkla otur! Nu förstår jag verkligen hur min stackars vän Anna Book måste ha känt sig när magen sprack!!!
Fy i helskotta vad läskigt det är med blod och olyckor..

Blodapår i Sigtuna! Imorgon blir det besök hos mammsen, jag behöver få ligga i mossatantens knä, bli oplåstrad och tycka olidligt synd om mig själv..hehe

Hoppas din kväll inte varit lika händelserik som min 🙂

(Ps.Jag tog bort ”Jesus’ i ett fult sammanhang” så alla kristna medsystrar och bröder inte ska sätta nattvardsvinet i felstrupe. Förlåt!! Det var inte med ont uppsåt! Jag får hänvisa ”tillfällig sinnesförvirring”

 1. Hi everybody, here every person is sharing these
  know-how, so it’s pleasant to read this website, and I used to pay a quick visit this website everyday.

 2. Jennie skriver:

  Har bara små sneglat lite på din blogg lite innan. Aldrig följt bloggar men när vår Lill groda kom för sex månader och man ständigt hängde ut brösten till höger och vänster när som helst hur som helst. Då hade jag tiden att bara ösa massa strunt för mer orkar man inte tänka på. Hjärnan arbetar på låg växel på nåt vis första månader efter allt vad man tänkas skall gå genom efter förlossning. Nu är jag fast i din blogg. Du fantastiskt roliga människa! Har alltid varit så skeptisk mot ”blondin” graafarna att man alltid tyckt att det bara yta.. Kalla det gärna avensjuka. Men nu när man läser din fantastiska blogg blir jag så glad och lycklig! Satan i gatan Maggan! Tack som fan för att du delar med dig din otroliga humor, kör hårt genom evigheten. Kram

 3. Ida skriver:

  Kunde varit jag!

 4. *lena* skriver:

  Tufflan va ont det måste ha gjort, blåser på din panna ända häifrån. Det blöder ju så mycket när man gör illa skallen, jag snubblade rätt in I en bordskant när jag flydde en geting, en massa blod, blåöga aj aj…hoppas Thomas pysslar om dig nu så får du åka till mamsen & mysa imorgon. Nu blir det mys med mina fina barn, KÄRLEK *

 5. My skriver:

  Frågor till er som köpt attract promenadband:

  Kan man hålla i sig när man promenerar? (handtaget ser ut att vara långt fram) + Håller sig bandet fräscht eller blir det missfärgat av skorna? (tänkte på er som köpt vitt eller rosa där det syns tydligt)

  Stackars dig Maggan, hoppas att din mamma pysslat om dig riktigt rejält nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..