Tid att tänka..

Att uppskatta det man har och inte klaga på obetydlig småsaker i livet.
Jag och barnen har just kommit hem från en begravning. Livet är så skört och orättvist ibland.
Jag känner mig tom och ledsen..
Vi hörs imorgon min vän x

 1. Sänder över varma och stärkande tankar o kramar.

  Här i vår lilla stad har vi precis varit med om att en flicka på min äldsta sons skola blev överkörd av en buss och avled på platsen precis utanför skolan. Det har skakat om hela staden och jag kan inte ens tänka på hur svårt och hemskt hennes föräldrar måste ha det, än mindre hur svårt det måste vara att begrava sitt barn som jag ser att några av er fått göra här……

  Usch, ibland undrar man hur det här livet egentligen är tänkt?!

  Massor med kramar!

 2. Björn skriver:

  Kära Magdalena! Jag beklagar sorgen. Ha en bra dag och kram på dig.

 3. Monika skriver:

  Jadu, begravningar får en verkligen att tänka till och värdesätta det man har. jag skulle kunna vara med som gråterska på begravningar, i sydeuropa fanns det ju såna förr.
  Jag har haft svårt för kyrkor över huvud taget sen jag begravde ett av mina barn, känslomässigt jobbigt och vackert med orgelmusiken. Det blir så mäktigt när man sitter där i bänken och orgeln börjar spela, högtidligt är det också på något sätt.
  Så var nöjd med livet på ditt sätt och gör det bästa för er på erat sätt.. Kramar till er alla.

 4. Ja man får verkligen tänka till ibland vad man har och hur glad man ska vara för det.
  Skickar en tanke till er!

 5. Sofia skriver:

  Tänker på er… kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..