Den hemlige miljonären..

Nu sitter jag och Isak bänkade framför TV’n med kött, gorgonzolasås och sallad!!


Oj vad vi ska gotta oss 🙂
 1. Vad fin du är i håret, har du klippt dig nyligen?

  Kärlek varje dag!

 2. Hej Finaste,sötaste,underbaraste,mysigaste,roligaste,charmigaste,underhållande,härligaste Maggan vill bara säga att du varje dag gör min dag rolig:)Och vad grymt snygg längd på håret du har,behåll det….ska själv klippa det så ha en underbar dag med din härliga familj<3 kram Carina

 3. Sara skriver:

  Vart kommer den färgglada tröjan från? Love at first sight tror jag det kallas. 🙂

 4. Eva skriver:

  Har du klippt dig!

 5. Viveka skriver:

  Visst är det härligt med att det finns folk som bryr sig. Det värmer verkligen i hela hjärtat och nog gråter man. Det är som det där amerikanska programmet, jag klarar inte av att se när familjen kommer hem..för då bryter jag ihop.

  Du är så fin vackra du.. men du skulle ju gnugga av dig lite på mig med så jag oxå blev hurtig ju.. hm..jag har då inte märkt något än 😉

  Största kramen på dig och pst….någon blogg träff på g under våren?? För den här gången vill jag kunna vara med.
  /Viveka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..