ANNONS

Måndag med Jimmy: Familj & Shlager

/

Ja, nu har Melodifestivalen 2011 dragit igång. Jag själv satt bänkad med bakpotatis och fläskfilè tillsammans med min son Vilmer och mina päron samt min syster i min lägenhet i Sthlm. Tyvärr var inte Vilmers idol ”Erik Saade” med i denna definal så han roade sig mest med att trycka på alla leksaker som

hade en ljudvolym över 90 dB lagom till varje bidrag, underbart!

Han träffade Erik Saade på en biopremiär för någon vecka sedan och var alldeles lyrisk. Men han kom på att han glömde fråga en viktig fråga som var: ”Neej, jag glömde fråga erik om han äter snus”…dumt! 😉 Mina förväntningar var väl på en rätt normal nivå och jag höll mina tummar för Rasmus Viberg som ligger på samma skivbolag som mig. Tyvärr gick inte låten hela vägen men jag tyckte han skötte sig kanon ändå!

Danny & Swingfly tog finalplatserna och det var kanske ingen skräll att Danny gjorde det direkt. Kändes rätt upplagt för att han skulle göra det. Swingfly var lite mer otippad men jag kan ändå ryckas med i hans refräng, tror den kan växa en del fram tills finalen.

Jag själv skickade in ett bidrag som hamnade bland de sista reservlåtarna. Låten jag skickade in anser jag själv är en fantastisk låt som är skriven av mig själv och mina fantastiska kollegor/polare här på Lionheart. Önskar jag hade den klar så att jag kunde lägga med den i en länk i detta blogginlägg så ni alla fick ta del av den. Texten i låten blev otroligt bra, kan nog ärligt säga att det är den bästa text jag knepat ihop i mitt liv. Men förhoppningsvis så kommer ni höra dessa toner och textrader i framtiden då jag inte kommer ge mig i första taget. Den 19:e Februari tävlar i alla fall ”The playtones” med låten ”The King” och där är jag ju med som producent så, helt ute ur leken är man inte,  Haha!

Var på Finest Award i Onsdags och kollade läget oxå. Det var verkligen stjärnspäckat på Cafè opera. Minglade runt bland sveriges alla dokusåpa-människor och hade faktiskt väldigt trevligt!

Men vad händer framöver? Jag kommer nu låsa in mig på nytorget och göra klart det sista på playtones skiva. Har ca 2 veckor på oss att färdigställa detta projekt så nån vidare händelserik framtid blir det inte för herr Jansson.

Jag och Kalle ska iof på premiärvisningen av nya ”Åsa-Nisse”-filmen idag (Måndag). Det ska bli fantastiskt kul. Jag brukar bli rätt trakasserad för att jag har sådan dålig bondhumor nämligen, kan skratta åt de mest dåliga skämten, alà ”stefan & Krister”,  vilket betyder att ens intelligens kanske inte är på topp….eller nått? Men vad gör det så länge som man har ett roligt liv? =)

Tack & adjö!

/Jimpan

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00