Bakom kulisserna på Melodifestivalen (del 1)Idag klev artisterna i Melodifestivalens första deltävling upp på schlagerscenen för första gången. Rickard Engfors fanns på plats för att visa hur arbetet går till bakom kulisserna inför lördagens festivalpremiär.

Dagens schlagerrepetitioner är avslutade och artisterna gör sig nu i ordning inför kvällens välkomstfest som arrangeras av Luleå kommun. En tur ut på isen och en traditionell norrländsk buffé väntar festivalfolket denna afton. Jag har haft fullt upp hela dagen med allt som ska klaffa i Jenny Silvers nummer men hann med att leka skjutjärnsreporter. Varsågoda. Här kommer mitt reportage. Bara för er!

Vill du läsa mer schlagerskvaller? Jag bloggar så ofta jag kan under festivaläventyret på min egen blogg.

Kram på er alla!
Rickard

  1. Helena skriver:

    Nedräkningen har börjat…. Jag hoppas verkligen att Pernilla Anderssons låt är jääääääättebra! Åh vad jag längtar till lördag:)

  2. Hanna skriver:

    Kul! Är det imorgon som festivalen börjar? Det har inte varit så mycket piff för melodifestivalen i år va?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..