Schlagercirkusen har börjatPå lördag drar schlagercirkusen igång när Melodifestivalens första deltävling går av stapeln i Luleå. Maggan har såklart en spion på plats för att ge er en inblick bakom kulisserna på Sveriges största tv-program.

För er trogna läsare kommer schlagerspionens identitet inte som någon överraskning. Självklart är det jag, Rickard Engfors, som kommer att bjuda er på massor av schlagerbus. Jag befinner mig på plats här i Luleå för att arbeta med Jenny Silver och hennes bidrag ”Something In Your Eyes”. Förvänta er alltså inte någon objektiv bevakning från mig. Jag håller stenhårt på fröken Silver som går ut som startnummer tre i tävlingen på lördag. Men självklart så ska jag försöka ge er läsare så mycket unikt material som möjligt med de andra artisterna också.

Första dagen ägnar artisterna åt ett så kallat torrep. Där framförs numret inför SVTs produktionteam. Vi kom precis tillbaka till artisthotellet efter repetitionen och nu sitter Jenny och avverkar intervjuer på löpande band. Min första rapport blir en videohälsning från fröken Silver…

För er som inte kan få nog av Melodifestivalen kan jag rekommendera ett besök på min blogg där jag rapporterar löpande under hela schlagervistelsen…

  1. Annelie skriver:

    Så jäkla typiskt.. Nu när jag äntligen bestämt mig för att skaffa ett liv, så kommer ni med den här skiten.. Hur fan ska jag nånsin skaffa mig ett liv nu?

    Jag kommer ju bo här inne och läsa allt spionen skriver om..

    Ja ja, det är tur att det bara är för några veckor, annars hade jag nog varit singel och utan barn.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..