Mc-mässa och livet kan ta en plötslig vändning

Hejsan allihopa!

Den här veckan som gått Har bara rusat iväg.

Jag håller fortfarande på att försöka färdigställa The playtones nya skiva och den kommer bli riktigt bra. Förutom det så har jag varit på mc-mässan i älvsjö tillsammans med min barndomsvän Robin som är mycket motor- intresserad då han kör elitserien i speedway mm.

Jag själv är inte så speciellt intresserad av motorsport. Det händer att man åker och kollar på speedway när man är hemma i Hagfors, det vill man liksom inte missa. När det kommer till den här mässan så kan Jag inte sticka under stolen med att jag kände mig som ett barn på nytt. Allt man såg ville man ha!

Hittade även en otroligt fräck tavla där som jag önskar att jag hade i min lägenhet. Jag tog en bild på den som ni ser…visst är den cool!?

Vistelsen i Älvsjö fick mig även att tänka på livet. Det var en man i 50 års åldern som höll på att stryka med då jag tror han fick en hjärtinfarkt mitt framför mina ögon. Man blir snabbt påmind om hur fort livet kan ta slut och iaf jag blev mer levande än någonsin. Man får inte glömma bort att njuta av livet så länge man är frisk och pigg. Detta satte iaf fart på min kreativitet.

Det har bara sprutat ur mig låtar denna helg. Håller på med ett nytt spännande projekt som sagt och det går framåt, 3 låtar har jag lyckats få ihop under helgen och jag är otroligt nöjd måste jag säga!

Nu får ni ha en fortsatt trevlig vecka, sköt om er!

Kram/ Jimmy

 1. jhujeda mig, den där tavlan skrämmer livet ur vem som helst. Den är cool men jävligt läskig. Det måste du ju hålla med om?
  Vad jag har hört av the playtones så är de ju grymma 😉
  Och du, fortsätt jobba. Vi vill höra något nytt av dig snart ju. Inte bara lyssna sönder ditt hjärta, fast den är urgrym.
  Eftersom jag inte haft tid och läsa tidigare den här veckan så säger jag ha en fortsatt bra kväll och en trevlig, kommande helg 😉 Puss<3

 2. IngelaH skriver:

  Hej Jimmy! Jag skulle då inte vilja ha den där tavlan. Just av den anledningen att jag skulle aldrig våga vara hemma själv. Hua, vilka mardrömmar i vaket tillstånd, det går bara inte 😉
  Sedan måste jag säga att jag tycker att Playtones ”Rock’n’roll dance party” skiva var riktigt bra, fast det är det enda jag hört av dem oxå. Men bra va den i alla fall! Ha själv en trevlig fortsatt vecka! Kram Ingela

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..