Vinn romantisk roman

Dags att främja andra sinnen. Denna veckan har du chans att vinna ” Om du bara kunde se mig” av Cecelia Ahern. Vi har kommit över totalt fem böcker och du har chans att lägga rabarber på en av dem.

Detta är en romantisk berättelse om två förlorade själar som hittar varandra på ett ovanligt sätt. Där Elisabeth Egan, en kvinna som lever ett tråkigt liv i en tråkig småstad på Irland, möter Ivan. En man som är spontan, sorglös och äventyrslysten, allt som hon inte är. Deras vänskap utvecklas snabbt till en passionerad kärlekshistoria. Men det finns saker Elisabeth inte vet om den nya mannen i sitt liv, är Ivan den man han utger sig för att vara.

Mer information om boken hittar du här.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen.

Magdalena har själv skrivit en bok, vad heter den?

A: Det ska bli ett sant nöje att döda dig B: Det ska bli ett sant nöje att få städa din lägenhet  C: Det är helt sant att du förnöjer mig

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: A: Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Vinnare blev: Anna Österberg Upplands Väsby, Angelica Gisslander Kungsbacka, Pernilla Hedgårds Falun, Yvonne Johansson Högsby och Andrea Svensson i Storvreta. GRATTIS! Vinsterna kommer på posten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..