ANNONS

Hjälp mig!

/

Hjälp vad jag är trött! Jag håller på att somna..
Sockret håller på att gå ur kroppen och det är plågsamt frustrerande! Jag vill dricka cola! Äta chocklad..
Hjälp mig snälla! Vad sjutton kan man äta egentligen? Hur blir jag piggare?
Jag var tvungen att ringa Katrin i panik från innebandyn, ketchup? Senap?
Finns det något mer än vatten man får dricka? (liknande saft, juice,) nötter? Vilka nötter e ok? Om du har några härliga tips, hjälp mig..


F bjöd oss på brunch nere i Sigtuna efter innebandyn..Jag fuskade inte 😉

32 Rum och kök
Inget lyckat foto precis! Men oftast ‘talar’ de spontana och oförberedda bilderna mer än dem som vart lyckade.
Saknar du oxå framkallningsfilm? Man skickade in rullarna och väntade med spänning på att få resultatet på posten två veckor senare..Alltid kul! Någon blundade, det spontana kom med, det oväntade, det oförberedda 🙂
Med det digitala raderar man och tar om, tills det blir perfekt! Är man en medelmåtta på datorer så drar man lite i bilderna, förminskar, förstorar, raderar, redigerar och förvränger tills man är nöjd..
Tacka vet den gamla goda tiden! när jag var ung!
Då kom sanningen i ett brev på post..
30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00