Rustar för krig!!

Jag har visst trampat min kompis Katrin på en öm och uppsvullen liktå! Oops, och det gör man ju inte ostraffat.
Det hela började med att JAG som ALDRIG tidigare tränat slog henne i armhävningar.
-Hur många gör Katrin, Philip?!
-22!
-Då måste jag ju göra 23! Inga problem! Lätt som en plätt gick det oxå..
(Självklart var jag ju tvungen att ringa och gnugga in det i trynet på henne under eftermiddagen hehe)

Kvällen har nu urartat i ett träningskrig, och hon ligger 4 månader före mig! Men det kommer inte hindra eller skrämma, snarare sporra mig 😉

”Efter ett anonymt tips om att hon slagit mina 23 armhävningar med 30, och till råga på allt lagt ut en förnedringsfilm, drog sms’kriget igång”

Har jag spelat för tuff?!
Vem kommer vinna sumo’duellen, vem kommer behöva gå catwalken över Stureplan, endast klädd i string? Jag lägger en slant på att jag slipper, ELLER har jag väckt faan som sover. Nu gäller det att spela cool! Iskall och vinnarskalle, någon måste ju våga utmana henne.. Katrin som tycker jag är den mesigaste mjäkigaste, och gulli’gull’gulligaste kompisen hon har, kommer bli chockad när hon få smaka på annat än LCHF-bullar. 😉
War is on…

God natt, och sov gott x

 1. Hej Magdalena!

  Jag undrar över en sak som jag kan se att du gjort i detta inlägg, hur tar du kort med din iPhone över tex denna gång som sms?
  Jag har försökt sökt på google osv men jag kan inte hitta nå, jag antar att det är så du gör.. Knäpper ett kort och sen bloggar om det, jag vet att det går för jag har gjort det när jag var ute men vet inte hur.. haha..
  För övrigt tycker jag du är snygg som du är, men fan vad skönt det är med träning när det man väl satt igång..Lycka till med allt!

  // Ida

 2. Jess skriver:

  Hahahahahaha… det vore det sjukt roligt om du kunde slå henne i det som är för henne efter hennes son ALLT just nu. Hon är helt manisk. Lycka till och kom igen nu!! du fixar det här..du är ju kackerlackan! kram

 3. Cazi skriver:

  Jag hejar självklart på dig! Du kommer slå henne! 😉
  Vad söta pojkarna var i sina dräkter. 🙂 Kul för dom, och bra tydligen för dom vuxna oxå. 😉 Kram och trevlig helg!

 4. CL skriver:

  Jag hejar på DIG ! Du fixar det här ! Du äter som vanligt + tränar ?
  Hur många ggr /vecka ? Kram <3

 5. Lollo skriver:

  Hahahahhahahahahahahaa… ni e sjuka =O) jag hejjar på dig Maggan =O) Ha en supergo helg, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..