Veckans läsarrecept: Kycklingtaco

Veckan läsarrecept kommer från Hanna Jonsson i Bollnäs. Verkar helt underbart gott.

Hanna är en 26 årig tjej från Bollnäs som pluggar turism och eget företagande för att kunna starta sitt dröm företag till sommaren 2011. Hon har en liten blogg där Hanna skriver om allt mellan himmel och jord men på senare tid har det blitt mycket om LCHF dieten och recept. Hon har en liten tofs till hund och en ur mysig katt. Mer om Hanna hittar ni på hennes blogg: www.hannakjonsson.blogg.se

Kycklingtaco a´la Lisette

Du behöver:

1 Grillad Kyckling

5 dl fet Cremefraiche

1 burk Salsa

Ost

Tillbehör: Lättsaltade Tortillachips, Sallad efter eget önskemål och oliver

Gör så här:

Rensa den grillade kycklingen och lägg allt fint kött i en skål. Häll i Cremefraichen och Salsan. Rör om och häll upp i en ugnsfast form. Ha på ost efter tycke och smak och put in the ugn på 200 grader i ca 20-30 minuter, eller tills osten fått lite färg. Servera med Chips, sallad och oliver.

Yummy!!

LOADING..