Veckans läsarrecept: Kycklingtaco

Veckan läsarrecept kommer från Hanna Jonsson i Bollnäs. Verkar helt underbart gott.

Hanna är en 26 årig tjej från Bollnäs som pluggar turism och eget företagande för att kunna starta sitt dröm företag till sommaren 2011. Hon har en liten blogg där Hanna skriver om allt mellan himmel och jord men på senare tid har det blitt mycket om LCHF dieten och recept. Hon har en liten tofs till hund och en ur mysig katt. Mer om Hanna hittar ni på hennes blogg: www.hannakjonsson.blogg.se

Kycklingtaco a´la Lisette

Du behöver:

1 Grillad Kyckling

5 dl fet Cremefraiche

1 burk Salsa

Ost

Tillbehör: Lättsaltade Tortillachips, Sallad efter eget önskemål och oliver

Gör så här:

Rensa den grillade kycklingen och lägg allt fint kött i en skål. Häll i Cremefraichen och Salsan. Rör om och häll upp i en ugnsfast form. Ha på ost efter tycke och smak och put in the ugn på 200 grader i ca 20-30 minuter, eller tills osten fått lite färg. Servera med Chips, sallad och oliver.

Yummy!!

 1. Via skriver:

  Tacochips, majs och fabriksgjord salsa ?? Sorry, om du äter detta i en LCHF diet så kommer fettförbränningen avta och sockersuget återvända. Men inte för att vara elak, du ser inte särskilt smal ut heller. Dags att prioritera?

 2. Normally I do not read article on blogs, however I would like to say
  that this write-up very compelled me to check out and do
  so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice post.

 3. Carina skriver:

  För mig e det lugnt! :))

 4. Tortillachips är väl kanske inte att föredra när man går på LCHF men annars lät det gott 🙂

 5. Hanna skriver:

  Detta är INTE ett LCHF recept jag ber så hemskt mycket om ursäkt om jag vinklade det så. Detta är ett recept som jag hade på min blogg långt före innan jag började på LCHF dieten för ett halvår sedan.

  Om ni vill ha LCHF recept så kan ni finna det på min blogg http://hannakjonsson.blogg.se/category/recept.html alla som är LCHF ok är märkta med LCHF i menyn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..