Rolig tävling med fint pris!

Det är kul med tävlingar!
Jag brukar aldrig vinna något iförsig..
Någon undrade förresten om jag bara delar ut pengar på landet när jag Kurriduttar för lotteriet. Nix! Jag är ofta i storstäder och i förorter.. Om jag ska försöka komma ihåg några runt/i Stockholm, så har jag varit på bla Södermalm FLERA gånger, Östermalm, Gamla stan, Barkarby, Knivsta, Märsta, Bredäng, Bro, Hagsätra, Södertälje, hjälp!!! Nu kommer jag inte på fler.. Men det är massor av ställen jag varit på, både i Malmö, Göteborg och de större städerna i norr.

Ok! Nu ska jag dra igång en rolig liten tävling med ett fint pris.
Den som svarar rätt får det i brevlådan i morgon!

Fråga: Hur många syskon har jag?

Den som svarar rätt i kommentarsfältet vinner mina Jämtkraft och Vattenfallsräkningar mellan 1nov-31dec..


Låt bäste man vinna!
Lycka till.. X
 1. oj av din räkning att dömma ser de ut som att en luftvärmepump vore på sin plats i ditt hus.
  Stackare, de e verkligen hemskt nu med dessa hemska räkningar som dräller in, ibland drar man på de in i de längsta för o betala dom för man vet ju aldrig de kanske kommer ett árv från en okänd rik släkting;)
  //korv kramar till dej

 2. Du har två syskon; en syster och en halvbror.Men jag vill inte ha dina räkningar, haha. (Fattar att du skämtar) Vi har inte så höga räkningar, men vi har öppen spis som vi eldar i. Kämpa på, snart är det sommar!=)

 3. LINDA skriver:

  HEJ MAGGAN…. Du har 2st. syskon.KRAM LINDA

 4. Camilla skriver:

  Hej!
  Jag vill absolut inte deltaga i tävlingen, har nog med räkningar själv även fast min elräkning är lite eller snarare mycket lägre än din.
  Förstår att tävlingen var en ploj från din sida, det hoppas jag att andra också trodde.
  Om du vill ha billigare elräkning så ska du flytta till en lägenhet, min elräkning brukar ligga på mellan 250:- – 300: i månaden, det du.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..