ANNONS

Rolig tävling med fint pris!

/

Det är kul med tävlingar!
Jag brukar aldrig vinna något iförsig..
Någon undrade förresten om jag bara delar ut pengar på landet när jag Kurriduttar för lotteriet. Nix! Jag är ofta i storstäder och i förorter.. Om jag ska försöka komma ihåg några runt/i Stockholm, så har jag varit på bla Södermalm FLERA gånger, Östermalm, Gamla stan, Barkarby, Knivsta, Märsta, Bredäng, Bro, Hagsätra, Södertälje, hjälp!!! Nu kommer jag inte på fler.. Men det är massor av ställen jag varit på, både i Malmö, Göteborg och de större städerna i norr.

Ok! Nu ska jag dra igång en rolig liten tävling med ett fint pris.
Den som svarar rätt får det i brevlådan i morgon!

Fråga: Hur många syskon har jag?

Den som svarar rätt i kommentarsfältet vinner mina Jämtkraft och Vattenfallsräkningar mellan 1nov-31dec..


Låt bäste man vinna!
Lycka till.. X
38
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00