Nu jäklar!!

Idag är den första dagen i mitt nya sundare liv.
Nu har jag äntligen tagit tjuren vid hornet och gett mig själv en spark i röven.
Styrketest, och måttband!
Fy sjutton vad pinsamt det är att få späcket mätt av en stilig yngling.
-Måtta vaden utanpå byxorna please! Jag har INTE rakat benen! 🙂
– Vad betyder det? (när den lilla fett’maskinen annonserat sitt svar)
– Är jag så överviktig?!?
Osund, för hög fettprocent, otränad, lat och noll karaktär vart Philips svar.
När jag fått mina mått skickade på mailen ikväll, så ska jag lägga ut dem till allmän beskådan..
Sen finns det ingen återvändo.
(PLUS att jag har gett Philip fria händer att förnedra mig lägga ut mått, bilder och omdömen på sin träningssida http://www.finest.se/lailani


Mitt urusla försök att ro 500 meter på 1 min 🙂


Jag ror så jag nästan kissar på mig.


En fettdiet förklaring, jag tror jag fattar.. Men jag är inte lika övertygad om att jag klarar att hålla det.


Världens bästa Dimitris, min gamla chef som jag inte träffat på 17 år! Ett kärt återseende.


Min första hälsosamma lunch, hehe love this!!
Har du några tips på goa och lättlagade rätter i HCLF metoden, så tipsa gärna! Jag gillar inte socker (så desserter spelar ingen roll) mitt problem är pasta, potatismos, pommes och panerat..
Jag har försökt ringa Katrin ett par gånger under dagen för att få tips, men surtanten vägrar att svara..

OBS: För att undvika ännu surare miner.. Jag har ingen sjuka skönhetsideal, jag ska INTE ”banta” jag menar inte att förolämpa tjocka människor, reta spinkiga, eller håna dem som har större storlekar i skjortor än mig.
Jag är inte sjuk fixerad vid vikt..
Jag vill BARA bli hälsosam, få fina muskler, trolla bort gäddhänget, degmagen och kärlekskilona jag samlat på mig de senaste året.
Nu har vi det avklarat 🙂

Det här vart snurrigt! Det känns som att jag fortfarande är hög på träningsadrenalin.
Nu ska killarna hämtas och middagen ska lagas, så jag måste rusa.
Vi hörs senare x

 1. emelie skriver:

  Blomkålsmos och rättikagratäng är mina favoriter! googla för recept 🙂

 2. Jag e glad över ditt beslut med träningen tycker du e ståltjejen men tycker du e inte på nå sätt överviktig eller underviktig helt bra som du e men det är bra att träna ändå!lycka till med träningen! Du inspirerar många!!!!!!!!Ha en bra träning och dag i dag!!!

 3. AnnaPe skriver:

  hej maggan, åhh va roligt att du ska köra LCHF. Det kommer att gå hur bra som helst!! Jag är supermöjd med min kost sedan jag började med LCHF, har käkat i fem månader. JAg känner mig pigg, sällan hungrig och i princip aldrig sugen. En underbar känsla! Stort lycka till!! kram

 4. Helena skriver:

  Heja på Maggan, du kommer fixa det här galant!
  Håller också på att lägga om kosten och har kapat bort allt bröd, pasta, ris och potatis. Trodde det skulle vara svårare, men det går mkt bättre och jag slipper sötsuget som jag hade innan…Köp på dig massor av broccoli, haricot verts, sparris ja at gott grönt du kan tänka dig och kör det till den ”vanliga” maten. Nötter är oxå bra att ta till, både nyttigt o gott. Till frukost kör jag en smoothie med yougurt, mjölk, en skvätt grädde, frysta bär och banan plus att jag gör en äggröra på ett par ägg och en skvätt grädde 🙂 Lycka Till! Kramar

 5. Anki skriver:

  Min kompis dotter utvecklade en ätstörning pga av den LCHF ”entusiasm” som intog hemmet, barn hör mer än vad man tror och förstår inte alltid lika mycket som man tror. Hon trodde att all annan mat än ekologisk var förgiftad av miljögifter och tillsatser, blev livrädd att äta mat hon inte till 110% visste vad den innehöll (vilket till sist knappast blev någonting, helst på skolan), trodde att hennes kompisar ochsläktingar på annan kost skulle bli sjuka och dö av alla tänkbara otäcka sjukdomar osv. Riktigt otäck situation innan hon fått gå i terapi och familjen tillsammans utformat sunda realistiska förhållande till sin kost i hemmet. Måste säga att en del LCHF propaganda genom att skrämmas är skrämmande, psykologen sa att de ser en ny trend när det gäller ätstörningar och barn idag, tidigare fettskräck har gått över till socker och tillsatsskräck där majoriteten av mat i deras omgivning ger sjukdomar och död. otäckt.

  Som med allt annat gäller det även att ha en sund inställning till LCHF och verkligen tänka på att barn ska slippa ta del av den agressiva skrämselpropaganda som en del inbitna använder sig av där socker och vitt mjöl är kika med en plågsam tidig död i princip. Då är det bättre att man börjar med att lära sina barn att undvika skräpmat, chips, godis och läsk, det kommer man väldigt långt med hälsomässigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..