Godmorgon tvättberg!

Strumpor! Förbaskade strumpor! Tvätt, tvättberg och tvättångest.
Förra veckans jobb, och denna veckans resor har fuckat till mina vardagsrutinerna helt.
Hur är det möjligt?! Att komma i sån otakt på ett par dagar…
Det dark hole, rummet som Gud glömde…


Det här rummet slukar strumpor. Imorse hittade jag inte ETT par!

Så killarna fick gå till skolan med en grön och en röd hehe

Möte vid tio, efter det ska jag till gymmet. Du läste rätt!!
Ni som läst min bok, vet ju att jag jobbade på Delta gym i Vasastan som ung, jag ska dit idag!!! För första gången på drygt 17 år.
Jag ska träffa en PT, Filip heter han, (tror han stavar så) Filip gillar sladder’morsor. Han ska ta en titt på min lekamen, göra ett styrkeprov, och se vad vad oddsen är..

Somnade på soffan igår, jag som aldrig tittar på TV’n, grinade kuddarna blöta!
-Ska du ha PMS mamma? (Lance)
”Den hemliga miljonären” jag gillar sådana programidér!
Tårararna låg redo i kanalerna och väntade på startsignalen, när miljonären träffade kvinnan som förlorat sin man och jobbade gratis på härbärgena.
Tårarna rann vid mötet av den äldre damen som hjälpte prostituerade med mat.
Vackra människohjärtan, värme och kärlek!
(När han sen ”avslöjade vem han var” och gav dem pengar så hulkade jag hejdlöst.
Blödig! Jag ska INTE titta på något sorgligt drama, eller romantisk komedi ikväll 🙂
Kaffe och bilen mot storstaden om en stund.
Vi syns senare min vän. X

(Ps. S.A, du är min idol! Du är en stark och tuff tjej, som kommer fixa det här galant. Du finns i mina tankar och i mitt hjärta. All kärlek, och en stor styrkekram..)

 1. J skriver:

  Jag tänker ta Linas tips oc bara köpa svarta strumpor, för jag har en likadan hög med udda sockar. Eller så kanske vi borde byta ihop =)
  Jag har läst din blogg länge men aldrig kommit mig för att skriva nåt. Jag ville väldigt gärna när du var sjuk eftersom jag också har en cysta på hjärnan som inte går att ta bort, men jag hittade inte orden. Just nu är jag hemma-mamma för vi får inte ihop livet och vardan på nåt annat sätt. En av sönerna är inte frisk och har aldrig varit, nu experimenterar vi med kosten. För närvarande får han inte äta gluten, laktos eller socker. Det är en kombination som är svår, så jag försöker göra egen glass för att han ska kunna vara med när det är kalas på dagis, baka så att även han kan få fika hos kompisar, koka egen ketchuo osv.
  Då är det skönt att ta en paus och läsa din blogg en stund =)

 2. Lina skriver:

  Köp bara svarta strumpor! Och apropå grinprogram så Sofias änglar som också gick på 5:an igår var bara öppna kranar för mig. Med en pappa som visste att han inte skulle leva så länge och han levde nu fullt ut med sina små döttrar och sin fru. Vi grät allihopa här hemma…

 3. Marie skriver:

  Då var vi två, jag var helt svullen efter min tv-kväll igår.
  Började med att titta på Sofias änglar, åh gud vilken
  fantastisk man/familj och så Olas program. Ja det var
  en stark upplevelse, man blir ödmjuk.
  Stor kram Maggan, du är fin! Marie

 4. Jag gick faktiskt på högskolan med Ola Lauritzson, en otroligt snäll, omtänksam och givmild kille redan då. Tyckte att programmet var mycket bra och känslosamt, skapade mycket eftertanke, men det hade varit ännu bättre om dom inte hade tillbringat tid med att visa upp den fina våningen, exakta kvadratmeter, konst etc……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..