Ystad by night..

Jag är frisk! Vad skönt det är att kunna pusta ut. Har varit lite orolig, men det var som tur inget farligt.
Brösten vart platta som pannkakor;-) och det gjorde faktiskt inte speciellt ont.

Smög omkring i Malmö som en strykarhund, ogillar verkligen att gå omkring i affärer själv, ogillar att shoppa helt enkelt! Rean gör det ännu värre.. Massor av folk, och högar av grejor. Det ska gå fort och smidigt..
H&M på 20 minuter i Häggvik är min melodi, flanellskjortor, bas’tshirts och någon stickad tröja.
Ska jag vara riktigt ärlig så hittade jag faktiskt ett par jättefina ”fin’byxor” i haremmodell hos Spirit store för halva priset. Visar dem på imorgon.

Mjuka i en udda ull och viscose blandning.

När vi kom tillbaka till Ystad plockade vi upp killarna och gick och åt middag på Bryggeriet.

Imorgon ska vi bila mot Vallåsen på Hallandsåsen och förfrysa näsor, tår, händer och rumpor!
Jag har försökt övertala killarna att vi gör något annat. Men svaret har varit NEEEEJ!! 😉

 1. Har följt dig blogg ett bra tag och tycker det är extra kul att läsa nu när ni är i min hemstad Ystad. Hoppas du/ni trivs här nere. Vad bra att mammografin gick bra. Sen vill jag bara säga att du är jättesnygg nu även om du känner att du behöver gå ner i vikt. Själv skall jag också det, du vet snart, efter nyårshelgen….:) Eller måndagen därpå haha. Ha en riktigt trevlig nyårsafton och ett gott nytt år!

 2. Sara J skriver:

  Men shit Maggan, ni e ju nästan i mina trakter, så roligt 🙂 Även om jag har miiiiiil till Vallåsen så vet jag ändå var det ligger :p
  Ha de så underbart i Skåne 🙂
  Kramiz

 3. CL skriver:

  Åh, vad skönt ,vilken lättnad för dig! Ni verkar ha det underbart i Skåne, stor kram till dig<3

 4. Annelie skriver:

  Hej!

  Jag lånade din bok i måndags på bibblan och läste ut den samma kväll.
  Oerhört bra, men samtidigt sorgligt att den var så hemsk i bland, MEN samtidigt så fantastiskt hur det slutade, eller snarare fortsatte.. livet alltså. 🙂

  Jag insåg en sak, är man en tjej/kvinna som blir nedtryckt så betyder det faktiskt inte att man är svag.
  Jag har varit i en liknande situation och skäms för det, för det känns som att det är en själv som är så svag och feg, eftersom samhället ofta säger att det är kvinna som tillåter sig att bli misshandlad eller psykad. Att man tillåter mannen att göra si eller så.
  Jag är och känner mig stark, men ibland är allt inte svart eller vitt, så att höra sånt gör det inte lättare för tjejer.

  Sen tycker jag att det var glädjande att se att du idag har en bra relation med Isaks pappa, att människor faktiskt kan fundera över sitt handlande.

  Lycka till med allt i livet, du är verkligen duntofflan i strumplådan.
  Och glöm aldrig bort själv att mycket fixar du med familjens hjälp, men också själv, hoppas du aldrig glömmer bort att vara stolt över dig själv, även om allt känns bättre i dag.

  Kram och gott nytt år!

 5. Lisa skriver:

  Underbart Maggan! Jag uppskattar din blogg såå mycket, tack för att du på ett ärligt sätt delar med dig av din och din familjs vardag. Önskar er ett gott slut på 2010 och ett underbart 2011. Stor varm kram från mig! /lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..