Slidor i Skåneland

Familjen Graaf/Larsson kan aldrig komma i tid, göra något i tid eller planera 🙂
Vi har varit nere i hamnen hos Magnus och hyrt skidor och hjälmar..
Visst känns det lite exotiskt med skiduthyrning i Ystad? Hihi
Så först NU är vi i bilen på väg mot skidbacken. Ungar, skidkläder, frukost, toalett, tonåringar, utrustning, hundar och matsäck..

Magnus nere i Sporthuset i Ystad
Som så snällt stod ut med Graaf’patrasket

Killarna färdiga och klara för backarna..

Sebastian, F’s brorson hänger med oss..

En slidbutik att dö för, allt fanns! Små, stora, långa, korta, slidor..
(Haha ett riktigt roligt skrivfel! Vad knasigt det kan bli, när jag såg ”stavfelet” efter era första 4 kommentarer, så tänkte jag rätta till det pinsamma felet, men ändrade mig och lät det stå kvar, så tokigt det kan bli 😉
Killarna klättrade som apor i hyllorna och slet i hjälmar och glasögon.

Jag är så extremt morgontrött. Jag kan inte kliva ur sängen när klockan ringer, jag drar mig, snoozar och somnar om..
Det har ju självklart med julledigheten att göra. Pojkarna sover längre, och är uppe senare. Nyårsafton, sen måste jag börja ställa om dygnsklockan, annars kommer det bli ett helvete när skola och jobb drar igång.
Vi syns senare, eller i skidbacken! X

Location:Svedala,Sverige

  1. Location: Svedala, Sverige….. Tjohoo där bor jag ju 😀 Tänk att du åkt förbi där jag bor, lilla Svedala finns med på kartan och av alla ställen i Sverige så har du passerat här. Känns bra 😉 Verkar som ni haft en bra vistelse här nere i Skåne, här finns faktiskt en hel del att göra även på vintern. Men sommaren är att föredra så jag hoppas ni kommer ner en runda då också. Gott nytt år på dig och din härliga familj…. Kraaam

  2. Hej Maggan ! 🙂 jag har läst din blogg jättemycket och tycker att den är så bra ! 🙂 men jag har faktiskt alldrig kommenterat men nu vågar jag mig på det haha nej då jag är inte rädd haha 🙂 så tack föratt du tar din tid och skriver till oss här hemma bakom data skärmen ! 🙂 jag vill önska dig och din familj ett jättebra slut på 2010 och ett jättebra kuligt och kärleksfullt 2010 ! 🙂 ha det så bra ! 🙂 kram 🙂

  3. *lena* skriver:

    Haha din goding, trodde att du gjort fel och nästan ramlade av stolen av fniss. hehe crazy underbara härliga världen blir så mycket bättre med såna. som dig i den……ha så härligt o ha det super……kärlek*

  4. Emse skriver:

    Hahahaha Slidbutik, du är bäst! Hoppas det varit roligt i backarna :D. Vill bara önska dig ett Gott Nytt År! Och tack för att vi får följa dig här på bloggen, du bjuder verkligen på sig själv!*

    Önskar dig fortsatt god hälsa, massvis med kärlek från dina barn, mannen din och resten av din familj!

    Visst kommer nästa år bli ännu lite bättre än det här året varit! 🙂 Jag har haft ett fantastiskt år och det har hänt massvis med nya saker. På jobbfronten har det här året inte kunnat bli så mycket bättre. Känner äntligen att det börjar falla på plats 🙂 och det har oxå gjort mig 2m. lång ;). Hunnit med härliga resor och nya spännande människomöten på olika håll.
    Jag kommer som vanligt inte ha något nyårslöfte, men jag kommer fortsätta att försöka kämpa med att bli mitt bästa jag :D. Tänkt vad häftigt att ett nytt år väntar, ett oskrivet år. Så coolt egentligen och jag måste säga att jag är så tacksam för att få vara med om livet!

    Må gott, ha det bäst! Jag ser fram emot att få fortsätta följa dig här.* 😀

  5. Härliga Maggan…….du sprider glädje o jag säger tack för det*L*
    Först då jag läste tänkte jag , nej ,oj hon skrev fel haha…men men. Läste vidare o skratta högt.
    ha underbart i fina Skåneland….eller vart du hamna nu i kväll??
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..