Nervös

Sitter inne på Mas och väntar, vilket fint sjukhus! Väntrum för barn/ungdom, fräscht och luftigt.
Jag är så full i hyss idag, F skakar bara på huvudet 😉 jag får tokeriers och tvångstankar.
När jag letade efter en svart kajal för att fylla i 0:et så fick jag mig en redig vuxen tillrättavisning..
(fruktansvärt omoget, jag vet hihi)


Snart är det min tur, jag har fått ett litet klistermärke på ena bröstet.
Maskinen är stor och ser skrämmande ut. Har den någonsin blivit galen och fått kortslutning, tryckt och ”pressat ihop” tills det har skvätt bröst över väggarna?

Hmm det kommer gå toppen!

Alla här är fantastiska! Tjejerna som jobbar här e bland de trevligaste jag träffat, så jag börjar känna mig lugn och trygg..

Location:Pildammsvägen,,Sverige

 1. Helena skriver:

  Har aldrig gjort det, men är livrädd för det… Hoppas att det inte gjorde alltför ont och att resultatet är bra! Varje gång man tar cellprov tror jag verkligen på fullt allvar att jag har förändring, och ännu värre, cancer. Hittills har allt varit bra och det är jag evigt tacksam för. Ha en jättebra nyårsafton!
  Kram Helena

 2. Gnu skriver:

  Du är verkligen bäst Maggan! Följer din blogg i ca ett år nu och även Hannahs, men du inspirerar mig verkligen att kämpa och fortsätta tro på det goda i livet! Du är verkligen en människa med stort M.. med tanke på allt du har gått igenom och att du ändå har energi och värme och kärlek att ge inte bara till dina närmsta utan även till oss, dina bloggvänner! You go gírl!!! Jag hejar på dig i allt du gör!!! Du är bäst och glömm aldrig det!! ;))

 3. camilla skriver:

  Hej! Snubblade över din blogg för ett tag sen och nu måste jag bara lämna ett litet avtryck. Du skriver helt fantastiskt underhållande,du verkar vara så himla rolig, sluta aldrig att skriva! Kram på dig vackra Maggan

 4. Anna skriver:

  Jag är 27 och efterfrågade mammografi på UMAS en gång men blev nekad eller de menade att det var ”onödigt” då man först kallas när man är 35+… Men jag ville mest kontrollera liksom.. Lycka till!

 5. vad ”kul” det var att läsa om ditt mammografibesök.
  skriv gärna sen och berätta hur platt man blev 🙂
  det är väl den rädslan man har … typ hur ont gör det egentligen.
  är ju sånt här inte så många pratar om,fast det borde pratas mer om det.
  och som en korv innan skrev- tycker jag också det borde göras efter 30 ist.
  hoppas ni har en fortsatt underbar ”semester” 🙂
  massa kramar och gott nytt år lite i förväg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..