Mammografi

Sitter i bilen på väg till Malmö.


Jag ska göra pannkaka av tuttarna idag. Först tänkte jag inte skriva om det, för det kändes lite ”konstigt privat” men efter någon sekunds betänksamhet insåg jag att privat, det är ju det sista jag är 😉
Och varför ska man skämmas över det? Mammografi är ju toppen, livsviktigt och extremt nödvändigt för tanter i min ålder 🙂
Har du gjort det? Jag är lite nervös, tar det ont?
Det är nog ingen fara, men det är alltid bra att vara på den säkra sidan.

Barnen är hos vänner, så det känns lite konstigt att sitta i bilen i ekande tystnad..
Isak och Flisan är kvar i huset och passar Morran. Det är faktiskt skönt att få någon timma för sig själv..
Bio, promenader, träning, middagar, gevärskytte, tennis, shopping och bio har vi hunnit med:-) vi såg Narnia igår. Den var faktiskt sevärd.

Location:Malmövägen,Ystad,Sverige

 1. susanne skriver:

  Den sista bilden med barn, ungdomar och popcorn är helt underbar!

 2. Sofia skriver:

  När blir man kallad till mammografi egentligen? Har hört att i Lund kallar de en först när man är 43 år, och i Stockholm är det 40 år, tycker det känns rätt sent, så då är det ju viktigt att man själv tar tag i det.

 3. Jag frågade när jag fick gjort det i eslöv o man kallas första gången när man är 40 år o sen upptills man är 70 år o sen är det slut. Jag frågade pga min dotter är 32 år o inte hade blivit kallad. Jag tyckte inte det gjorde ont o allt var klart på 15 minuter o jag var där på måndagen o på fredagen fick jag ett brev med posten att dom inte hade hittat något o blev kallad igen om ca 2 år. Det var ju synd Magdalena att man inte träffade på dig idag när du var i Malmö för jag var där en sväng. Ha en fortsatt trevlig tid i skåne..

 4. Marie skriver:

  Hej såg dig i dag men vågade inte gå fram…….

 5. Jag är 67 och får bara gå en gång till, det tycker jag är läskigt, är man mindre värd då? det känns lite men inte mer än man står ut, personalen brukar vara underbara, mjuka och fina och det går snart över.Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..