God kväll min vän…

Tappa inte hoppet för mig;-)
Jag jobbar på det…
Nu försöker jag blogga från någons iPad, medans jag väntar på att F ska maila över lite bilder till mig från idag..Vi får se hur det går! Femkampen i eftermiddags var suverän, vi var 15 personer (plus mina killar) som sköt lerduvsskytte med lasergevär.

Jag är helt slut! julhelgen har tagit lite knäcken på mig 😉

Bara att träffa Fs föräldrar på julafton (med mina hundra barnen!) var så nervöst att jag var svimfärdig. Självklart så gick det bra, de var helt underbara! Och jag har aldrig känt ett så varmt vällkomnande av en familj någonsin..

Det var ju inte meningen att att jag skulle ha firat julafton med mina älskade killar iår (pappans jul) men någon dag innan vart planerna ändrade (underbart).. Och HELA Graafkompaniet intog Skåne istället.

På gymmet..

Stranden vid Ystads Saltsjöbad..

Frusen näsa 😉


Femkampen nere hos Håkan i Tomelilla..


Nu min vän är klockan över 12, jag har vid 7 tillfällen velat slita sönder kablarna, slå ipoden i väggen och kissa på den, krossa Fs minidator och radera allt som har med teknik att göra i mitt liv. Jag har Pc’at, förminskat, mailat och startat om allt som går att starta om. Det här inlägget har varit de mest komplicerade och motvilliga jag gjort sedan jag började klottra här inne..
sova! Åhh vad skönt det ska bli.. X

 1. Inger skriver:

  Hej svejs,

  Undrar bara när man får reda på vilka som vunnit jultävlingarna?

  Tjing

 2. Anna skriver:

  Varför ska inte Daniel Da Silva vara med i årets Lets dance? Vet du Maggan?? :/

 3. Camilla skriver:

  Hej Maggan,

  Brukar inte kommentera men…..

  Du har ju problem med din WordPress, hör med din böse Richard.

  Han hade problem efter han uppdaterade WordPress och ändrade tydligen till någon app som heter Blogger Plus och som kostar 7 kr och vad jag kan se på hans blogg så verkar det funka bra 🙂 Har själv inte Iphone än.. så vet inte hur bra den funkar.

  Lycka till/Mvh
  Camilla

 4. Jessica skriver:

  Söta fina underbara Magdalena. Har följt dig sedan du bloggade på bloggfamiljen. Men har Aldrig kommenterat något. Vill först och främst säga att både du och hannah verkar vara helt underbara människor både två. Blev så glad när jag läste att du varit i Tomelilla håla. Så glad jag blivit om jag fått träffa dig. Häromåret följde jag även Daniel Da silvas Blogg, och en dag på jobbet när jag satte och skumläste igenom hans blogg lite snabbt så kom han in på mitt jobb snacka om jag blev chockad. Han skulle lira en runda golf =) Titta gärna in du oxå en dag nästa gång du besöker Tomelilla igen. Hoppas du haft en trevlig jul annars med mycket god mat och många fina klappar.
  Vill även passa på och önska gott nytt år och god fortsättning.
  Massor med Kramar

 5. Helena skriver:

  Hej Magda och god fortsättning 🙂
  Ni ser ut att ha haft det jättemysigt alla dagar, att få vara med familjen är ju det allra bästa.
  Jag kom på en sak, hur blev det med utlottningen av löpbandet, har har helt missat det?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..