ANNONS

God kväll min vän…

/

Tappa inte hoppet för mig;-)
Jag jobbar på det…
Nu försöker jag blogga från någons iPad, medans jag väntar på att F ska maila över lite bilder till mig från idag..Vi får se hur det går! Femkampen i eftermiddags var suverän, vi var 15 personer (plus mina killar) som sköt lerduvsskytte med lasergevär.

Jag är helt slut! julhelgen har tagit lite knäcken på mig 😉

Bara att träffa Fs föräldrar på julafton (med mina hundra barnen!) var så nervöst att jag var svimfärdig. Självklart så gick det bra, de var helt underbara! Och jag har aldrig känt ett så varmt vällkomnande av en familj någonsin..

Det var ju inte meningen att att jag skulle ha firat julafton med mina älskade killar iår (pappans jul) men någon dag innan vart planerna ändrade (underbart).. Och HELA Graafkompaniet intog Skåne istället.

På gymmet..

Stranden vid Ystads Saltsjöbad..

Frusen näsa 😉


Femkampen nere hos Håkan i Tomelilla..


Nu min vän är klockan över 12, jag har vid 7 tillfällen velat slita sönder kablarna, slå ipoden i väggen och kissa på den, krossa Fs minidator och radera allt som har med teknik att göra i mitt liv. Jag har Pc’at, förminskat, mailat och startat om allt som går att starta om. Det här inlägget har varit de mest komplicerade och motvilliga jag gjort sedan jag började klottra här inne..
sova! Åhh vad skönt det ska bli.. X

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00