ANNONS

Borttappad telefon, inget nät och God Jul

/

Tack för era fina kommentarer, ni är bäst! Vi är framme och det är så mysigt här nere. Jag har såklart lagt bort telefonen någonstans och hittar den inte bland alla klappar, barn och hundar. Självklart har jag den säkert på ljudlös också, så att ringa den hjälper inte:-)  Som tur är har Tomas lagt in en passande bild i bloggen tidigare idag som jag kan användá 🙂  Jag har kommit åt en dator och kände jag var tvungen att gå in och ge er massor av julkramar!!!! Vädret här nere är kaos och trafiken står still på många håll, men nu när vi är framme känns livet ganska lätt och vår försening igår var en baggis i jämförelse med många andra som fortfarande sitter fast på tåg och på flyplatser runt om… Mina tankar till er!

Hoppas ni har det minst lika fint som vi har det härnere! God jul på er alla fantatiska tjejjer, kvinnor, hundar, korvar och killar och gubbar!

Ta hand om varandra i kväll, MÅSTE ni åka någonstans så var försiktiga, oavsett om ni bor i skåne eller någonannanstans.

Ni är bäst! Jag älskar er så myckét! Vi hör snart!

//Maggot

17
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00