Borttappad telefon, inget nät och God Jul

Tack för era fina kommentarer, ni är bäst! Vi är framme och det är så mysigt här nere. Jag har såklart lagt bort telefonen någonstans och hittar den inte bland alla klappar, barn och hundar. Självklart har jag den säkert på ljudlös också, så att ringa den hjälper inte:-)  Som tur är har Tomas lagt in en passande bild i bloggen tidigare idag som jag kan användá 🙂  Jag har kommit åt en dator och kände jag var tvungen att gå in och ge er massor av julkramar!!!! Vädret här nere är kaos och trafiken står still på många håll, men nu när vi är framme känns livet ganska lätt och vår försening igår var en baggis i jämförelse med många andra som fortfarande sitter fast på tåg och på flyplatser runt om… Mina tankar till er!

Hoppas ni har det minst lika fint som vi har det härnere! God jul på er alla fantatiska tjejjer, kvinnor, hundar, korvar och killar och gubbar!

Ta hand om varandra i kväll, MÅSTE ni åka någonstans så var försiktiga, oavsett om ni bor i skåne eller någonannanstans.

Ni är bäst! Jag älskar er så myckét! Vi hör snart!

//Maggot

 1. lee skriver:

  Sitter i Mora och partar lite innan en

  hemvändarkväll öå ishallen m skön live underhållning 🙂 kram

 2. Karin skriver:

  God fortsättning på julen!
  Måste bara få säga att jag beundrar din inställning till livet och människor. Det är så härligt att du kan skriva så befriande som du gör och inte tycka att du ska behöva be om ursäkt för det du känner. Jag har full förståelse över att man kan beklaga sig över några extrakilon, jag är i samma sits själv 😉 och du har så rätt, det finns alltid dom som har det värre, men för den skull måste man ju få ha rätt att tänka och känna..även om det många gånger är ilandsproblem. Må så gott! /kram

 3. CL skriver:

  GOD JUL snygging ! Hoppas att ni får det mysigt du och familjen<3

 4. :) skriver:

  God fortsättning på julen !
  Jag undrar när vinnarna på dom senaste tävlingarna presenteras,eller kontaktas ? 🙂

 5. *'lena* skriver:

  Kärlek ♥♥♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..