Vinn ännu mer biljetter till Diggiloo

Tomten har mycket att göra men hinner ändå stanna till titt som tätt på vårt kontor med fina presenter. Idag lämnade han av ytterligare biljetter till sommarens stora familjeshow med humor, rock, schlager och  pop! Idag skriver vi 23: december i almanackan och du har chansen att vinna biljetter till valfri föreställning i sommar. Du vinner biljetter till hela familjen.

Diggiloo 2011 firar nio år och har genom åren gästats av nästan 700 000 gäster. För många har det blivit årets höjdpunkt och en återkommande tradition att gästa showen. Under sommaren 2011 kan Diggiloo stolt presentera Lasse Holm, Jessica Andersson, Linda Bengtzing, Charlotte Perrelli, Thomas Di Leva, Magnus Carlsson och Magnus Johansson! Diggiloos styrka är bredden på låtar, genrer och artister, en show att älska för hela familjen!

Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com Ticnet 077-170 70 70 eller www.ticnet.se samt din lokala återförsäljare.

Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Lycka till! (Du vinner biljetter för 2 vuxna och max 4 barn med plats i det gröna).

Vad heter frontfiguren för Diggiloo, som varit med från starten 2003?

A:  Lasse Holmqvist  B: Lasse Holm  C: Lasse Kronér

Tävlingen är avslutad. Rätt svar: Lasse Holm. Vinnare blev: Annelie Lindgren i Åkersberga. GRATTIS!

  1. Annelie skriver:

    Lovely.. 🙂 Tack så hemskt mycket.. 🙂

    Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..