Välkommen Jimmy Janson!

Kära bloggvänner, lagom till jul så är vi stolta att kunna presentera en ny gästbloggare här hos Maggan. På måndag börjar Jimmy Janson att dela med sig av sina tankar varje vecka här hos oss.

Jimmy Janson känner vi igen från tv-program som Fame Factory och Melodifestivalen. Han har haft hits med låtar som ”Godmorgon världen” och ”Vi kan gunga”. Det har gått fyra år sedan Jimmys senaste album släpptes och under den tiden har han fokuserat på att producera och skriva låtar till andra artister. Nu är han själv aktuell som soloartist igen med ett album som är planerat till våren 2011. Men redan idag kan du höra ett smakprov av Jimmys nya material och titta på videon till nya singeln ”Ditt hjärta”…

Vi gillar Jimmy och ser fram emot att följa hans spännande resa både privat och i karriären här på bloggen. Vill du lära känna honom lite bättre innan han blir en av oss i gänget här på Maggans blogg kan du besöka hans Jimmys egen Facebook-sida och Jimmys fansida på Facebook. Här kommer även en liten hälsning från Jimmy inför hans debut som gästbloggare på måndag:

Hejsan hoppsan!
Så nu har jag hamnat här på Magdalenas blogg, tack Maggan för att jag får hälsa på i din blogg och att jag får möjligheten att möta alla er ”korvar” som jag har förstått att Maggan kallar er. 🙂

Nu undrar säker många varför i hela världen jag hamnat här? Ja, det kan man undra. Man bör prova nya vägar, bryta mönster. Någonstans säger min magkänsla att det är just det som håller på att hända, jag skapar en nytt mönster och låter alla förslag som ramlar in få en chans. Detta är ett av alla förslag och jag är mer än tacksam och glad över att jag får vara här.

Jag ska försöka dela med mig av alla mina flummiga tankar som flyter runt i mitt huvud och jag hoppas att ni inte kommer tycka att jag är allt för konstig eller vrickad. Men även om ni skulle tycka det så är det helt ok, jag diggar folk som tycker.

Själv kan jag vara rätt tystlåten och försiktig med att prata om och framför allt dela med mig av mina tankar. Kanske lider jag av en viss ”mediaförsiktighetsskada” :-)?! Men i denna blogg ska jag låta er ta del av och skriva om mina tankar och funderingar.

Men först ska jag hedra er alla genom att äta upp mina ”Bullens-korvar”, som står och kokar på spisen, haha!
Igen, tack för att jag får vara här och vi hörs på måndag igen!
Kram Jimmy

 1. LindaL skriver:

  Halloj och så himla kul att du ska blogga här 🙂 Lyssnade senast igår på din fantastiskt fina låt ”Flickan från det blå”. Massa kramar//Linda

 2. Sanna skriver:

  Måste få säga att det är verkligen en jättefin låt!! Den åkte rakt in i mitt hjärta! Tack!

 3. Cazi skriver:

  Välkommen hit Jimmy! Här inne får man ha knäppa tankar… 😉 ”Ditt hjärta” e superbra, tycker jag! Kram.

 4. IngelaH skriver:

  Välkommen hit! Jag tycker det ska bli kul att se vad du har för tokiga tankar, det finns det gott om här i Maggan´s värld bland alla korvar!! 😉 Kram och lycka till!!!

 5. Hej Jimmy!
  Det ska bli riktigt trevligt att läsa det, som du skriver här. Jag ska följa det nog.
  Vill också passa på att önska dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..