Hassen Brontén: Vem försöker ni lura?

Jag jobbade åtta år som narkotikapolis. Jag var under de åtta åren mest ute på gator och torg. Jag jobbade bla på Gatulangningsgruppen och på Ravekommissionen. Jag undrar hur många personer jag har kroppsvisiterat under åren?

När man söker efter narkotika på en person så måste man vara riktigt noggrann. Man måste tex kolla underkläder, bh mm. Killar får inte visitera tjejer, men tvärtom funkar. Lite udda. Jag var med om en del udda saker när vissa killar skulle dra ner kalsongerna.

Det tog ett tag innan jag fattade det, men en del killar fyllde ut sina kalsonger med bla papper och strumpor. Första gången jag såg en stor bunt med toapapper i en killes kalsonger så trodde jag att han hade gömt knark där. Nejdå, han ville bara ”bulla upp” lite så att det såg ut som han hade en ordentligt doning innanför jeansen. Samma gällde med dom som hade lagt ett par tubsockor i brallan. Snacka om falsk marknadsföring.

Jag kom och tänka på det när jag såg den här annonsen:

Hur tar man av den här smidigt efter att kanske ha hamnat i en intim situation? Jag tycker att det är underbart att folk köper såna här prylar! Men det slår inte ett par tubsockor i kalsongerna!

 1. Anna skriver:

  Tja man får väl chansa gott folk 😉

 2. Körven skriver:

  Hej
  Smink å allt annat synligt tingeling är väl ok,
  En Bh som håller boobsen på plats är väl bra,
  men om halva hyllan av utfyllnad försvinner när bh faller är de ju inget en kille önskar sig 🙁
  Om det är sillisar så har man ju iaf den förväntade storleken att klämma på när bh har åkt av 😉

 3. Anna skriver:

  Seriöst, alla fattar väl att en BH lyfter upp boobsen, inget nytt eller? Gravitationslagen, hört talas om den? Kan man verkligen förvandla sig så, så att man blir så annorlunda det undrar jag?
  Nåt som däremot är fult är dessa plastikopererade ansikten.. Buuu scary :S

 4. Ok C, snygga naglar och lite smink kanske inte är falsk marknadsföring, men push up är det nog. Jag går iaf på det varje gång! 🙂

 5. Lisette skriver:

  Hej!

  Jag kontaktar dig för att jag finner din blogg mycket intressant och välorganiserad. Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett eventuellt samarbete! Hör gärna av dig via mail så kan vi prata vidare.

  Med vänliga hälsningar,
  Lisette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..