Hasse Brontén: Torra armbågar och irriterande killar!


Jag fick den kommentaren av en tjejkompis

”Hasse du måste smörja in armbågarna”
”What”?
”Jo, men dom är lite torra. Du måste tänka på sånt”.
”Ok”

Alvarligt talat, jag hade ingen aning om att folk smörjde in armbågarna. Idag ser du mig sällan med för torra armbågar. Tänk vad man lär sig!

Otroligt vad vi ser olika saker ibland.

Igår  hamnade jag i en diskussion om vad som är dom mest irriterande saker som killar gör? Det handlade om killar som typ kastar snus på illa valda ställen eller  klassikern att inte ta ner toalocket eller att inte sätta på hatten på tandkrämstuben. Vad är det mest irriterande saker killar kan göra? Vad tycker du?

Ha en skön helg! På söndag sitter jag i det blå laget i med David Batra i Parlamentet. Kika om du har tid och lust.

…och glöm inte min blogg www.bronten.com

 1. susanne skriver:

  Min man spottar aldrig, han lägger märke till småsaker, ger mig komplimanger trots att ”mina glansdagar” är över, han sitter när han kissar, fäller alltid ner toalocket, håller aldrig handen i skrevet, han är artig, trevlig, social, rolig, en tillgång på festen…MEN…jag hatar när jag frågar efter olika saker och han ”vet inte” trots att det är han som har flyttat på sakerna!!!!

 2. Jag tycker seriöst att det är när de inte kan erkänna när de har fel!

 3. Michan skriver:

  Håller med en av ovanstående talare, det värsta är att sitta med handen i byxorna, bara för att det är så sjukt, sen stör jag mig på fötterna på bordet defenitivt om det är efter en arbetsdag då de dessutom luktar, så äckligt att man inte har lust att sitta i vardagsrummet längre.

 4. Mest irriterande?
  Nja, han smörjde in armbågarna med handkräm igår kväll när han låg i sängen, det var lite frustrerande… 😉

  Nej, det jag kan irritera mig på allra mest är ”Oj, det glömde jag!”. Det är bara nonchalant & oförskämt.
  Och att han inte gillar att dansa, men det får jag väl stå ut med eftersom han tycker det är ok att jag dansar med andra kill(kompis)ar! 😉

 5. Hålla -handen- i-skrevet-tricket” är väl bland det mest äckliga en kille brukar göra. Har alltid undrat varför? Inte fasiken gör vi tjejer det….håller handen på ”fiffi”,liksom?!!
  Inte så jäkla fräscht och jag har hittills inte träffat EN ENDA kille/man som INTE gör det. Konstigt,och jävligt avtändande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..