782 kr

Kostade mina fyra kassar! Säga vad ni vill om Lidl, men billigt är det..
Allt det här fick jag!

För den pengen får du knappt något nere på Ica. Det vore jäkligt kul att köpa exakt samma och jämföra prisskillnaden..
Och inge snack om en massa tyskt skit, jag köper nästan bara svenska och välkända märken (Jaja vissa konstiga prylar slinker väl ner ibland;-)

En present från Tristan (en pumpa)

 1. I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often to check up on new posts

 2. Linda skriver:

  Så roligt att läsa! Jag jobbar på Lidl, och handlar ingen annanstans! Min erfarenhet säger mig att de flesta, inte alla, men de flesta som inte gillar Lidl är folk med fördomar om sortimentet som aldrig ens varit inne i en Lidl-butik! =) Jag föredrar Lidls egna märken, prisvärda med så mycket smak! Mums!

 3. Annica skriver:

  Usch nu får jag ångest för alla pengar jag slänger ut på ICA o Hemköp igen… Men vi har varken Lidl eller Willys i närheten…

 4. Ja Lidl är bra tycker jag , billigt o bra. NU har vi fått netto oxå här. Mycket billigare än maxi oxå
  Men visst Lidl har en del egna varor, men mer o mer samma som andra. Dom tar hem mer eftersom folk önskar.Men blir ju oxå att man får höja priserna.
  Många av ICA egna produkter och euroshopper o så är inte så bra kvalite alla ggr sägs det. Jag vet ej då jag ej handlar det ,men hört av vänner???
  Heja Lidl säger jag oxå o lagom stor affär……….ha skön kväll

 5. Anna skriver:

  Jag brukar komma undan hyfsat billigt på ICA Maxi så jag förstår inte riktigt vad det är ni handlar som är så dyrt annars? ICAs egna märken tycker jag är billigt nog. Men allting är ju relativt. Det enda jag är noga med är att köttet är svenskt. Så många gånger de dragit in kött som kommit från utlandet som varit smittat :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..