Scotland!

Går i sömnen! Men nu är vi på väg!!
Fotbollstidningar och smörgåsar..

Rekade pressbyrån innan vi gick in..

 1. Evelina skriver:

  Hej Jag läser din trevliga blogg då och då. Oj va förvånade vi blev när vi såg er vid incheckningen på Arlanda i söndags morse… Visst var det svårt att vet när man skulle ställa klockan – dvs mobilen på ringning på morgonen – hade inte koll om tiden ändrades automatiskt under natten ;o) Min son och jag kom nästan med på bilden från pressbyrån…när du inte ville att killarna skulle köpa hela pressbyrån -:o) Ha de så mysigt i Scotland – vi trodde ni skulle till Teneriffa. Själva åkte vi till varma Spanien… Kram ! Evelina

 2. Emse skriver:

  Så himla underbart och roligt för er att ni får åka iväg tillsammans till Skottland och träffa era kära vänner! Har förstått att de betyder hur mkt som helst för er* av det jag läst i bloggen =). Njut av ledighet tillsammans, äventyr, skratt, kärlek, bus, goda middagar, fina samtal osv osv osv :D.
  För egen del blir det familj och släkt lunch-middag idag på annan ort :).
  Ta hand om er och ha en fantastisk resa!*

 3. Anna skriver:

  Önskar er en UNDERBAR semester! Njut massor det är ni värda!

 4. Hej Maggan!
  Hoppas ni får en superbra vecka i Skottland!! Nu blir jag ännu mer sugen på att åka tillbaka till England ju. 🙂
  Skulle vilja ”prata” med dig ang ett arrangemang jag försöker ordna den 14 januari för ensamstående föräldrar och deras barn.
  Finns det någon mailadress att nå dig på?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..