En lång dag..

En lång dag börjar gå mot sitt slut! Massor av glada vinnare i Orminge köpcentrum.
Jag stod på scen, och min fina Kim för underhållningen. Fasiken va hon är duktig! Vass, pricksäker och rapp i käften, skämten haglar, man känner sig som ett tafatt jon bredvid superkvinnan. Jag önskade att jag inte vore så förbaskat blyg och osäker ibland.. Haha!
Varför är det jobbigt att stå på scen, har du oxå scenskräck?
Jag har fått massor av förfrågningar om föreläsningar, men är för feg för att tacka ja.. TV grejar jag, men inte folkmassor.. Konstigt! 🙂

Gissa vem jag sprang jag in i på parkeringsplatsen?

Tjocko!
Nu ska hela gänget och jag ta en avslutningsöl och snacka skit..
Sen ska jag till kyrkan och hämta upp killarna från Julia.

 1. *lena* skriver:

  Här har du fröken fegis, bultande hjärta & svettningar när jag ska prata inför många människor, nu ser jag ju till att det inte händer…idag var jag på hälsomässa & gick på storseans, skithäftigt men va livrädd att någon skulle ta kontat med mig från andra sidan, då skulle alla titta på mig och jag kanske måste svara på frågor puuuh jag klarade mig , men måste säga att jag va lite besviken haha…imorgon blir det soul/body fusion för lösa upp mina inre blockeringar jag samlat på mig under åren, min energi ska få flöda igen, härligt…inte lätt med scenskräck men du är ju lysande 6 skitproffsig, men vi ser inte hur du känner innombords.kram finaste M & ha en härlig resa…kärlek!!!

 2. O. skriver:

  Härligt attt ni verkar trivas så bra ihop på jobbet.
  Kul att träffa på söta Tomas också! 🙂

  Kram till dig!

 3. Anna skriver:

  Vad fina ni är 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..