Skicka in ditt favoritrecept till Maggan!

Det har kommit många önskemål om att samla Maggans bästa recept under en egen del här på bloggen. Arbete med detta pågår just nu och därför behöver vi din hjälp. Vill du dela med dig av dina favoritrecept? Skicka in dem till oss så kanske just din favoriträtt blir publicerad här på sajten.

Fyll i formuläret nedan för att bidra med recept. Vi ber dig att bara skicka ett recept åt gången. Vill du bidra med flera goda rätter får du gärna göra det. Har du dessutom fina bilder som du själv tagit på din favoriträtt kan du skriva detta i ditt meddelande så kontaktar vi dig per mail.

[contact-form 5 ”Maggans mat”]

 1. EVA skriver:

  Tusen tack nälla Louise för receptet på rulltårtan! Berättade det för mitt barnbarn och vi skall testa den i nästa vecka. Han blev överlycklig så tack än en gång.

 2. Hej Eva

  Boken heter ”Den magiska kokboken” jag skickade efter den förra veckan från bokus för 129 kr tror jag. Den kom igår. De va en rulltårta hon visade som var en drake. Jag har receptet till den.

  Maila mig på louise.pettersson83@hotmail.com om du vill att jag skickar dig de…och om jag förstod rätt recept vill säga.

 3. Eva skriver:

  Hej Magdalena o alla läsare! Har inte kommenterat på länge, men jag läser din blogg dagligen. Är lite ”allergisk” mot att kommentera. Men nu vill jag göra en efterlysning!
  Maggan visade en bok för en tid sedan, där uppslaget var en tårta (tror jag) som en dinossaurer? Finns det någon som har receptet till den tårtan el.kakan? Kanske du själv Magdalena? Men jag tror kanske att du redan åkt till England? Tur för dig o barnen i så fall. Ni behöver komma bort från allt! Tänker på Er! Hoppas på tur att någon har receptet? Läste då att det var någon som gjort den, fast den lyckades kanske inte så bra? Snälla hör av Er!

 4. Hej Maggan

  Jag brukar kommentera din blogg emellanåt. Kikar in hos dig flera ggr varje dag.
  Jag har velat skriva dessa få rader till dig en längre tid, så här kommer dom;
  Jag vill tacka dig för att du bjuder så mycket av dig själv och din vardag. Jag kan bara FÖRSÖKA förstå hur det måste kännas att granskas och synas ända in i själen när man lägger ut sig själv och sitt liv som offentlig person. Och jag bara FÖRSÖKA förstå hur de känns när de du älskar far illa av ryktesspridngar och osanningar på stora löp i kiosken i sina hemtrakter.
  Alla vet hur ledsen, sårad och illa berörd, framförallt ARG man själv blir vid skvaller och osanningar. Tänk att flera tusen läser och pratar om de ”nyheterna” offentligt. Då är ens egna små skvallerbeskymmer i en håla på 10-15 personer rätt fjuttiga.

  De jag vill komma till är att du som person är helt underbar, av de jag ser av din personlighet här i bloggen. De finns ju så mkt mer av dig och ditt liv som ingen mer än du vet om.

  Jag har läst din bok för länge sedan och de va då jag fastnade för dig. Din styrka, godhet och mänsklighet.

  Du är inte bara ett vackert skal utan och oxå en vacker människa! Tack för en underbar blogg!

 5. Johanna skriver:

  Jag älskar den här soppan, som är racersnabb att göra och som man enkelt gör utan recept!
  Men jag brukar använda:
  1 pkt fryst lax i portionsförpackningar om 4
  2 fiskbuljongtärningar
  ca 7 dl vatten
  massor av dill, gärna färsk
  grädde efter behag (40%)

  (Har man lite mer tid kan man slänga i lite fryst blomkål och en hackad charlottenlök eller vanlig, några små tomater eller vad man har hemma)

  Sätt på vattnet och släng i buljongtärningarna. Dela fiskbitarna till lagom stora kuber! Lägg i dom och salta lite, och häll i dillen. Koka till fiskarna är färdiga, kanske fem minuter. (vill du ha i andra ingred. släng i det tillsammans med fisken, blir ungefär samma koktid 🙂

  Häll i grädden när det är en minut kvar.

  Om man vill lyxa till det kan man toppa mer räkor och creme fraiche, men annars går det bra att äta som den är! Det kallar jag lyxsnabbmat – går lika fort som att koka en kopp the, ungefär!!
  Lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..