ANNONS

Skicka in ditt favoritrecept till Maggan!

/

Det har kommit många önskemål om att samla Maggans bästa recept under en egen del här på bloggen. Arbete med detta pågår just nu och därför behöver vi din hjälp. Vill du dela med dig av dina favoritrecept? Skicka in dem till oss så kanske just din favoriträtt blir publicerad här på sajten.

Fyll i formuläret nedan för att bidra med recept. Vi ber dig att bara skicka ett recept åt gången. Vill du bidra med flera goda rätter får du gärna göra det. Har du dessutom fina bilder som du själv tagit på din favoriträtt kan du skriva detta i ditt meddelande så kontaktar vi dig per mail.

[contact-form 5 ”Maggans mat”]

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00