Godmorgon min vän..

Fy fasiken vad ledsen jag vart när jag svängde in i driven på Mcdonalds för en stund sedan och såg dagens Metro.
Jag hatar droger!!
Droger har förstört och förstör livet för många nära och kära. Jag blir ledsen ända in i själen när jag läser att cannabis håller på att bli lagligt i bl.a. LA.
När ungdomarna läser rubriker som denna! Då är det som att sparka oss vuxna som kämpar emot det i magen…
För’debatter på tv, positiva artiklar ja’sägare..
Håll käften!
Cannabis ÄR en infartsport för tyngre droger!!
När jag sitter i hetsiga disskutioner och försöker banka in vett i oförstående skallar, då är mitt argument förutom att det är olagligt och farligt, att fråga om vederbörande sett en haschare med schyssta tänder som INTE verkar ”lobbad, borta” med en ansiktsfärg, glimten i ögat och ett bra jobb?!
För det har inte jag..

Ps. Jag hoppas art du förstod att bilden nedan är ett montage;-)

 1. judy skriver:

  jag tar seden dit jag kommer, i sverige finns inte weed kulturen hos medelklassen, i usa här den grundad dels av kulturen själv- men också ur medicinen själv, då jag som patient kan bli föreskriven cannabis (exempelvis mot migrän) framför exempevis triptaner. (som gör personligen a lot more drowsy than herbal weed)

 2. Hanna skriver:

  Jag trodde verkligen det var vettigare människor som läste din blogg. Jag är totalt anti droger och jag tycker att det är fruktansvärt skrämmande att vissa här inne pratar och jämför droger som om de drack en mugg oboy för att slappna av. Jag är beroende terapeut och det är just dessa människorna som förstör så otroligt mycket för de beroende. Jag mår dåligt när jag läser om hur otroligt korkade människor faktiskt är.

  Jag kan säga att 99% av mina patienter började med alkohol, mestadels på grund av att det är lagligt såklart. Men de som sedan börjat med Cannabis har sedan börjat med Kokain, Amfetamin mm. Det som händer är att beroendet går mycket fortare mot botten och det blir mer kriminalitet. Cannabis är det första steget mot ett liv med droger! Det finns ingenting någon kan säga för att ändra min uppfattning angående det. Sen tror jag inte alla blir beroende men om man överhuvudtaget testar på Cannabis så finns det en anledning, troligtvis mår man kanske inte så bra eller så är det en cool grej på grund av er korkade människor.

  Kämpa på med dina underbara ungar Magdalena och håll de borta från alla droger. Jag är helt på din sida i denna fråga!

 3. Malin skriver:

  Marijana, Hasch är sådana droger som inte försvinner från kroppen, de lägger sig i fettcellerna. De kan vara så att du visar på ett test att du inte har droger i kroppen då, men testar du dig efter ett tag så kan de visa att du har de. Har du rökt på i tex 1 år, kommer du ligga i haschpsykos väldigt länge, de ligger ofta kvar i mer än 3 månader efter att du tagit ett bloss. Utan att du känner dig påtänd, så går du med de i kroppen och det påverkar din omgiving, Vet folk som har rökt på VANLIG MARIJANA, och börjat på pykoser, där av sett män utan att de är där, bakom sig. vågar ej sova pga av psykosen man är i. Jag kanske har fel om detta, men så fick jag det förklarar av en psykolog när jag försökte förstå varför min lillasysters pojkvän tog sitt liv. Han hade rökt på dagen innan. Tror dock inte de har med att han tog sitt liv, men han hade dock börjat få hallucinationer. Om personer som skrämde skiten ur honom, dessa är troligtvis drogernas fel.

  Den som säger att droger är bra, Då undrar jag vad du tagit. För dina hjärnceller borde vara borta..Droger gör hål i hjärnan, droger dödar hjärnceller.
  Säger inte att alkohol är bättre, Men att göra droger lagligt.. Nejtack.

 4. Helena skriver:

  Om ni bara visste vad det gör ont att läsa dessa komentarer om att inte hasch är inkörsport, att inte hasch är farligt osv.. har en son som har rökt hasch sedan han var 18 år, idag är han 21 och går på försöker bli fri från detta hemska sug… orkar inte skriva mera, TACK Maggan för det du skriver!!!

 5. Anna skriver:

  Ehm låter inte alls betryggande när någon skriver att läkare och psykologer röker på under helgerna. Snälla skär inte i mig när dina hjärnceller krymper :S Ni som säger att alkohol och droger leder till samma sak, avstå då från BÅDA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..