Jag höll på att krocka!

I morse var jag en tiondels sekund från att frontalkrocka med en långtradare.
Usch! Jag är fortfarande skakig. Med alla tre barn i bilen..
Fönstret var skrapat med fri sikt, men när vi kom i kurvan var solen så stark att jag inte såg ett smack! Jag försökte styra så gott det gick men vi träffade nästan vägräcket, instinktivt väjde jag och var lampöga mot lampöga med en lastbil, i en tursekund lyckades jag få sikten tillbaka och och hann styra bilen tillbaka på vår sida. Fruktansvärt, otäckt och skrämmande..
Tack Gud för din beskyddande hand!
Ja, man vet aldrig vad som väntar en runt livets krök, jag är så tacksam för att det gick så väl.
Skola, möten, och arbete..
Under eftermiddagen åkte jag och Tristan hem till Hannah på en ”fika” en LUREN fika! Hannah och barnen hade dukat upp med chips, och självklart kunde jag inte motstå frestelsen utan glufsade i mig ett par flan..
Under flanen låg det en stor ”kackerlacka” och massa larver!! Jag spottade och sköljde munnen med ett vrål! Råttan i pizzan! Nageln i moset! Fingret i limpan! Jäkla OLW! Nu hände det mig!
Haha.. Det var killarna som busat, och placerat ohyran i chipset för att skoja 😉
Mio hade köpt snackset på fjärilshuset under helgen..
Riktigt roligt faktiskt!

Under kvällen var det Tristans tur att laga middagen, åt resten av familjen.
Det vart hemmagjord pytt.
Varmkorv och choritso i små bitar, bacon och skinka, blandat med kokt och stekta potatisbitar, champinjon och lök.. Över det hällde vi gräddsås och serverad det med saltgurka, ägg och rödbetor.

Efter en mysig middag så läste vi spöksagor och gosare i Tristans rum med levande ljus..
Lance har jag tvingat på ”5’böckerna” han kommer tacka mig när han blir stor 😉
Jag hittade faktiskt mina egna gamla malätna exemplar i förrådet.

Vad läste du som liten?

 1. Miia skriver:

  Det var Kitty för hela slanten. 🙂

 2. Fem böckerna, Kitty läste jag också. Och en bok om en hund som hette Knubben. Mycket djurböcker och spänningsböcker. Serietidningar var det också en del. Fantomen, Seriemagasinet, Min Häst och Starlet. Oj, oj, oj, vilken nostalgi det blev nu!
  Försöker köpa gamla Kittyböcker när jag hittar dem. Men det ska vara det gamla stuket på dem, inga nya omslag osv.

 3. Alina skriver:

  Jag läste också Fem-böckerna. Och Kitty så klart! 🙂 Det fanns en annan serie som jag fastnade för också, Chrystal Falls. Men det fanns nog bara åtta-nio olika böcker i den serien.

 4. Anna skriver:

  Ni har en skyddsängel hör jag!

  Åå vilken söt liten kock du har hemma 🙂 Hmm någon nämnde tvillingarna på Sweatvalleyhigh?! De läste jag oxå.. Läste nog lite blandat som var poppis under 90 talet 😛

 5. *lena* skriver:

  Shit va otäckt, vilken tur att det gick bra!!!! Tur i oturen, ödet ja kalla det va man vill men ibland undrar man vem som styr, bestämmer vad som komma skall…de där larverna & kackerlackorna skulle jag vilja ha, skitkul att lura barnen med moahhhh…puss på näsan min vackra vän & massor av kärlek*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..