Kan inte komma på en rubrik..

Hej min vän,
Hoppas du mår bra! Jag är glad hela vägen in i själen av att du delar med dig av ditt liv i kommentarerna.
Det stärker, gläder och får en att känna sig mindre ensam.
Fredagen var fylld av höga röster och konsekvenstänk..
Det är inte så lätt av vara ensam morsa och tampas mot hormoner.. Ja’ vi alla har varit där, är där eller kommer komma dit, på ett eller annat sätt.
Vi fick vår middag hos Björn och Helena (älskar er) och sen kom två andra härliga och omtänksamma vänner på besök.
Idag har det varit en småkillsdag, vi har varit på bandy, haft besök av ”häst’Tobbe” och nu ska vi börja sminka oss för byns’egna’barn’helloween’fest.
Lance och Tristan är bägge bjudna, men i år kommer jag inte åka och köpa en massa dyra dräkter..
Det är min garderob som ska få spöka!
Lance ska vara en
”White’trash’killer’monster’babe!!
Och Tristan en ”kortväxt’evil’kanivil’dvärgvålnad”
Tur att Lance har min storlek i skor! För nu blir det både transa, klackar och peruk som gäller!
Vårt mål är att vinna kvällens pris!

 1. Ninni skriver:

  Till Emse !!

  Jag kan tipsa dig om dessa fina muggar Magdalena har. De är i papp och sk take away muggar. Du kan beställa de här http://www.sweetcoffee.se Jätte fina !! Finns i rosa eller blå. Såg även att Maria Montazami har dessa muggar. Har själv beställt ett gäng så man kan ta med sig sin kaffe (i mitt fall blir det en latte).

 2. Bella skriver:

  Hej maggan hoppas allt e toppen va kul med halloween party. Hoppas du har tagit lite bilder. När kommer det en bloggträff skulle behöva en nu. Är det inte det ena så är det fan det andra…
  Min bästa vän 27år fick igår reda på att hon har bröstcancer. Förjävligt! Livet är så orättvist. Hon och hennes kille har precis köpt lägenhet å ska bilda familj. Men det får vänta ett tag först ska hon bli frisk. För det kommer hon att bli. Kan inte tänka mig ett liv utan min bästa vän och min syster. Hon är som min syster vi har hållit ihop i 20år. I vått å torrt 😉
  Säg åt alla å köpa rosa bandet. Hoppas vi ses snart behöver lite maggan å co att få skratta lite. Många kramar till er alla.

 3. Johanna skriver:

  Åh som jag hoppas på att få se resultaten! En White’trash’killer’monster’babe och en Kortväxt’evil’kanivil’dvärgvålnad låter ju helt oslagbart. Hoppas att ni alla får alldeles förskräckligt och fasansfullt trevligt!

 4. Emse skriver:

  Älskar de där citaten som du har på muggarna! Är muggarna engångs och i papper eller är det muggar man kan köpa och använda fler gånger. Typ som en termos? Vad härligt att du mår bra! :D. Själv har jag varit i stan och lunchat på ett super fint ställe med väldigt god mat! Hade även trevligt sällskap :). Ha en bra kväll*

 5. Ingela skriver:

  Hej Maggan med familj.
  Go Crazy….å ha en underbart härlig kväll!!!!!
  Kramizzzz…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..