Killar, det har snöat inatt!!

Vilka två killar hoppade ur sängarna i morse tror du?
Vem låg kvar!

Vilken mamma hoppade ur gällehänget imorse, då hon såg att Michael Myres gästspelade på Bolibompa Imorse?

Lika dom bär?

0bs. Bilder ej original, utan fotade med mobilkamera från internet och tv.

 1. Helena skriver:

  Elin, det var det bästa jag läst på länge.
  Äntligen någon som vågar säga att barnen mår bättre med sina föräldrar än på dagis.
  Men precis som du skriver är det materiella viktigare än det immateriella, dvs kärleken till barnen. Men tyvärr måste många jobba för att ha råd med alla avbetalningar på platt-TV, resor, soffor o.dyl som syns utåt.

 2. Jag är en kvinna som valt att inte skaffa barn (bara det brukar ju få igång en debatt). Jag beundrar dig och alla andra som får pusslet att gå ihop. Och speciellt du som är ensamstående. Klart man orkar när man måste och ens barn är allt, men man måste oxå få säga till sig själv att just nu känns livet skit. Det är då man tar till nätverket!
  Själv är jag gudmor/moster osv och kan göra att det där roliga! Men jag har ju inte hela ansvaret, så det är lätt för mig att komma in och vara den ”goda”, men jag hoppas jag avlastar ibland.

 3. Elin: Åh, vad jag håller med dig…..så himla bra skrivet!
  Vad är pengar i jämförelse med sina barn? Ingen vet vad som händer i morgon, men jag vill åtminstonde veta att jag gav mina barn tid och kärlek. Vad är det materiella värt på ens dödsbädd?
  Och visst är det som du skriver, det är inte konstigt att det finns så många vilsna ungdomar som väljer ”fel” väg! Precis som du så tycker jag så himla synd om alla dessa ensamstående föräldrar som inte har något VAL, dom måste jobba för att få ekonomin att gå ihop…..men alla andra: Stanna upp och tänk på vad som är viktigt i ditt liv, är det verkligen allt materiellt eller är det familjen och barnen?!

 4. Elin skriver:

  Hej! Det finns MÅNGA som jobbar heltid fast de inte behöver rent ekonomiskt! lever man med två inkomster så går det att prioritera och leva lite sparsamt och få mer tid för sina barn! Jag får ont i magen när jag tänker på barn som måste vara hemifrån från tidig morgon och kanske hämtas först kl 17!! Många ”skyller” och beklagar sig över sin stressiga vardag och åker sedan på dyra vinterrresor och stadgar sig rent materiellt. Och jag VET att det finns ensamstående lågavlönade som sliter för sin ekonomi och har dåligt samvete och önskar inget hellre än att vara med sina barn!! Det är orättvist och sorgligt. All heder till er. Men nu talar jag om den andra halvan, den så kallade övre medelklassen som stressar sönder både sig själva och sina barn för att tjäna mycket pengar vilket i sin tur leder till att barnen försummas tidsmässigt. Jag tycker det är åt he-vte rent ut sagt. Stackars stackars barn. Alla föräldrar som KAN gå ner i arbetstid och ge av sin tid till sina barn istället borde göra det utan att blinka! Jag blir fruktansvärt trött på mina bekanta som beklagar sig över ”ekorrhjulet” och har all valmöjlighet i världen att göra en livsstilsförändring men väljer pengar framför sina barn. Så krasst är det. Den snygga bilen värderas högre än ett lugnare livstempo där barnen får tid att vara hemma och UMGÅS med sina föräldrar. Att barn tvingas in i ”vuxenvärlden” kanske redan från 1-års ålder med tider att passa, stress och överstimulering är bedrövligt. Barnen är bara små en kort tid i livet och de behöver sina föräldrar! Inget dagis/fritids i världen kan ge samma uppfostran och trygghet som en närvarande förälder! Sedan är säkert en kombination det bästa för de lite större barnen. Dagis är bra i lagom doser,men det borde aldrig få bli som ett ”andra hem”. Inte konstigt att så många ungdomar mår dåligt, är vilsna och ensamma. Var tog mamma och pappa vägen när jag behövde de som mest? Jo, de jobbade.

 5. Åsa skriver:

  Önskar dig och dina killar en jättemysig helg. Får hem mina grodor på söndag. LÄNGTAR. Kramar till er alla <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..