Flugslakt del 2 (från 2009)

Skrevs den 13 oktober 2009) efter polisanmälningar och flughot……..

Sitter i taxin på E4an och trafiken är trög. Det snöar i Märsta! Jag tog med mig snön hem från Lappland, fantastiskt! Jag har legat sömnlös halva natten, vridit på mig, svettats och befunnit mig i ett tillstånd mellan vaken och mardröm. Jag har drömt och flugorna och deras familjer. Jag har haft samvetskval över mitt barbariska tillvägagångssätt. Jag äcklas över mig själv!! Flera kvinnor har hört av sig till mig och tänker ALDRIG mer läsa min blogg, en annan dam (fruktist) tänker lämna in en anmäla mot mig idag hos Sollentunapolisen.
HAR spyflugor en familj? Kommer de till flughimlen? Har dom en själ och ett hjärta? JA säger den hatiska Internetgruppen som håller på att växa sig starkare mot mig. Mitt huvud snurrar, och jag är förtvivlad!
Vad tror du? Ska jag oroa mig för bajsflugornas hämnd? När jag rusade omkring i köket imorse såg jag en stor svart rackare i smöret. Han kommer får bo kvar! Han får stanna i det Graafiska hemmet som en fredshandling för de kallhjärtade morden igår. Jag lovar er hatare att jag inte kommer kröka ett hår på hans rygg. Han kommer heta Göran och är från och med nu vårat nya husdjur.
Kör försiktigt och säg gärna hej om vi stöter på varanndra.
Ha en underbar dag..

 1. O jag kom ihåg att jag skickade ett mail till dej m jättefina flugbilder.. Lite konstverk du kunde göra m alla döda flugor 🙂

 2. Härligt att du tog med dig lite snö från Lappland, vi har ju redan så mycket här uppe så det är nog bara bra om du tar och delar med dig till andra också 🙂

  Sedan så tror Jag inte att du behöver oroa dig om bajsflugornas hämnd eller några stämningsansökningar från anhöriga till de avlidna 😛

 3. Tjejen skriver:

  Vilket svammel!! Klart du ska slå ihjäl dessa vidriga flugor. Tror inte någon skulle tycka frukostmackan smakar bra om man börjar tänka på att flugan som nu sitter i smörbyttan besökte utedasset strax innan och råkade få med sig lite ”brunt klet” som hamnar i smöret. Usch!!! för dessa bakteriespridare.

 4. Mika skriver:

  Hej Magdalena!

  Oj oj oj va paff man blir varje gång!
  Att folk har tid & ork att engagera sig på blodigt allvar över lite ironi??? Jag e superglad att jag hittade till din nya blogg när din syster tipsade via bloggfamiljen! Mig & många fler därtill blir du aldrig av med :-S

  Stor kram!

 5. Haha, du är ju bara så underbar =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..