Detta inlägg skrev jag för exakt ett år sedan!

Jag älskar att mörda…(hette inlägget)

Detta var ett inlägg jag skrev här på sidan för EXAKT ett år sedan! Jag har tyvärr glömt bort våran 1-årsdag här på blogg’alutten (30’sep)..Såå detta får duga 🙂

Det SJUKA med det här inlägget är att jag kommer  ihåg det  som att det vore igår!!

Djurvännerna rasade..

Media jagade mig!

Jag ”talade ut” i alla Sveriges nyhetssoffor, löp efter löp prydde kioskväggarna! Hatet var enormt, riksomsträckande!!

Jag, Magdalena Graaf var en flugplågare, med hela svenska folket!!

(Jag skäms idag dock)

HISTORIK:

OBS, Efter detta inlägg sonade jag mina brott och adopterade en föräldrarlös fluga (vars namn DÅ var)  Göran…

Göran kunde man följa här på bloggen under hans livstid..

För att hedra Göran och för att riva upp såren i hjärta och själ, så har jag bestämt mig för att gräva fram ”det förflutna” och ta DIG min vän, tillbaka in i det förflutna ( i 4 kommande och historiska inlägg)..

INLÄGG SKRIVET -09-10-12

Landat och hemma i Sigtuna. Huset har invaderats av äckliga och vidriga snyltare. Flugor, som i sin enfald tror att dom kan få hängra och bosätta sig här i vinter. Flugor är efter fästingar och getingar mitt favoritdjur att slå ihjäl/strypa.

Jag fiskar med blåbär, har räddningsaktioner och kämpar aktivt för sniglarnas rätt att få röra sig FRITT på vägarna. Jag har till och med startat upp ett härbärge för föräldrarlösa myror i trädgården.
Men flugor, jag riktigt njuter av att få plåga dem till döds.
Jag brukar samla ihop flugliken på min högra fönsterkarm i köket, och jag är inte nöjd förrens jag skapat en massgrav, ett inferno av döda kroppar. Flugmän, flugkvinnor och flugbarn. Handikappade flugor! ALLA är lika LITE värda i mina ögon.
Nu kära vänner, let The slakt begin!
Ingen ska få nåd, ingen kommer slinka igenom, ingen ska komma undan ”se och hörens” Judas kyss.
No pray for mercy, pray for their souls.

Mmwoooohaaaaaa

En torterad fluga. (Han bad om nåd och skrek efter sin mamma) Endast 8 år gammal då han ställdes inför se’och’hör döden.

Slutet är nära! MWOHAAAA för alla med vingar och ben, krymplingar som gamla ….

 1. AnnaL skriver:

  Lady Di : Riktigt bra skriviet!! Är sjukt less på alla som ska kommentera elakt. Undrar vad dom får ut av det? skulle vara intressant att veta faktiskt.

 2. Sara skriver:

  Flugor kan kan vara små irriterande rackare, håller med. Och säkerligen skulle livet bli enklare om jag hade samvetet att slå ihjäl dem. Men jag kan bara inte. Jag tror på karma, dvs att ”när en varelse agerar med tankar, känslor, handlingar lämnas ett spår både på omgivningen och den egna organismen”. Jag vet, det må låta överdrivet. Men jag kan inte rå över mitt samvete. Kram på er

 3. Emma skriver:

  Haha ja fy så elak du är 😉 Ungefär så känner jag för getinger även om jag trots mitt hat för dem inte skulle kunna plåga dem 😉 Snabb död är vad som gäller =/ Flugor kan vara fruktansvärt irriterande så jag förstår helt klart vad du menar!

  Ha en toppendag Maggan! Kram

 4. Nilli skriver:

  Hahaha det där kommer jag ihåg, shit, visste inte att jag följt din blogg så länge.

  Ha det bra!

 5. Karin skriver:

  Hahahaha, det här kommer jag ihåg, lika roligt nu, men Sassas komentar var oxå rolig, jag tycker du är grymt fin i håret Maggan, men det lät så roligt…….Gula nudlar, hahaha oh my, ha en kanon dag, kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..