Hasse Brontén: Dom andra på gymet…

Hallå alla! Hoppas att ni har haft en superbra vecka. Jag har haft det toppen. Började med att tillbringa måndag till onsdag i Toscana på en vingård. Om du har lust att se hur det var så får du gärna kika förbi min blogg HÄR

Bara god mat och goda viner sätter ju sig där man minst vill. Så det var bara att släpa sig till gymet för att hålla min unga 43-åriga kropp fortsatt ung. Det är tungt nu. Men nu får vi ta och skärpa oss! Ja, jag jag skriver ”vi” eftersom att jag är helt övertygad om att jag inte är helt ensam.

Jag tror att jag nämnde i nåt tidigare inlägg att jag hade en idé om att skriva om dom olika karaktärerna som finns i våra träningslokaler. Känner du igen några av dom här?

 • ”The screamer” Det är killen som alltid låter lite mer än alla andra. Jag vet inte om han tar i mer än oss andra, men han hörs ständigt i lokalerna. Huuuaa!
 • ”Vilsna tjejen med vattenflaskan” Hon går lite tankspritt omkring med sin vattenflaska i ena handen och undrar vilken maskin hon ska gå till härnäst.
 • ”Supersnackaren” Det finns en supersnackare på varje gym. Han snackar med alla om precis allt. Träningen är ofta sekundär.
 • ”Pryltypen” Har ofta den senaste Ipoden placerad på sin överarm, pulsklocka och han svarar alltid i mobilen trots att han avsatt tid för träning.
 • ”Unga killgänget” Dom tränar väldigt lite medan dom är på gymet. Står och snackar, skrattar, spänner sig i speglarna och tar bilder på varandra med mobilen.
 • ”Januari-gymmarna” Kommer in i januari med ett helt nytt gymkort. Tränar som tusan. Försvinner i februari och är borta resten av året.
 • ”Brats-gymmaren” Har alltid fixat håret lite mer och tränar av nån anledning alltid i piké-tröja?
 • ”Har inte tränat sen -72 gymmaren” Ibland kan jag bli osäker om det är hans originalkläder från -72 eller om han bara är skönt retro? Snubben på mitt gym avslöjar sig genom att träna i lädersandaler.
 • ”Lite för hipp och snygg” Alltid senaste träningsbyxorna, mp3-spelare, tight linne, truckerskeps (ev stickad mössa) och mascara.
 • ”Samma outfitkillen”. Alla på gymet undrar när han tänker byta hoodtröja?
 • ”Experten” Kommer gärna fram och påpekar att du ska hålla in armbågarna vid nån speciell övning. Man är aldrig riktigt säker på om han har rätt?
 • ”Korta killen som kompenserat” Korta killar tränar alltid lite extra mycket. Dom borde märka att dom inte blir längre utan bara bredare. Blev det bättre?
 • ”Tonårstjejen” Står i nån maskin eller på löpbandet och smsar samtidigt. Träningen sker alltid i väldigt ”lagom” tempo.
 • ”Fuskaren” Jag misstänker alltid nån för lite anabolamissbruk. Säkert bara för att dom är så extremt mycket större än mig. Men skulle man se ett skolfoto från åttan så var han säkert inte så mycket större än dom andra?
 • ”Stammisen” Är alltid på gymet när jag är på gymet. Har han inget liv?

Det finns väl en hel del andra kategorier också… Kommer du på nån? Foppatofflor borde vara förbjudna!

Ha nu den grymmaste, bästa helgen! Och glöm inte att anmäla dig till Sydafrika tävlingen. Jag har fått en några riktigt sköna bidrag, men jag vill givetvis ha in ännu fler. Info om tävlingen finns HÄR eller på bannern till höger.

 1. CISSI skriver:

  Den vältränade sliskiga killen som hellre raggar på gymmet än på krogen. Spanar mot dörren, lutar sig mot bänkpressen med ena foten på bänken och ler ogenerat och övertydligt mot alla tjejer som är normalsnygga eller mer… samtidigt som han pratar med en likasinnad polare.

 2. annika skriver:

  HAHAHA du är en rolig prick du, säkert du inte kommer från Norrland?..jag är nog januari gymmaren om jag nån gång går in i ett svettigt gym, men de låter ju roligt så kanske ska testa en gång för att ”kolla å få skratta”, du är inte bara roligt du är fin också eller som Stoffe skrev ser ”riktigt trevlig ut hahah, ha de bäst

 3. Anna skriver:

  Det är därför jag inte gymmar utan går på pass 😉

 4. Sara skriver:

  Vilsna tjejen med vattenflaska hittar ni här 🙂 Kram

 5. annica skriver:

  Piemonte, Toscana under september/oktober är bästa årstiden. Mindre turister, Tartufo bianco, vinskörd.. och massor mer!

  God hälsa och helg!
  Annica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..